Haljina razigranog kroja i u upečatljivoj boji bit će mamac za poglede, a pogotovo u zimskim mjesecima kada smo skloni odijevanju u komade tamnijih nijansa. Na svojem primjeru to je pokazala i mlada dama snimljena na zagrebačkoj špici prošlog tjedna.

Galerija Ulična moda haljina Sagaza Studija - 1 Ulična moda haljina Sagaza Studija - 2 Ulična moda haljina Sagaza Studija - 3 +3 Čizme visokih sara Tommyja Hilfigera

Tamnokosa dama iz centra Zagreba poglede je privlačila mini haljinom u zelenoj boji koja je konstruirana od dva naizgled suprotna dijela.

Gornji dio haljine napravljen je poput strukirane košulje na kopčanje koju od donjeg nabranog dijela – mini suknje ukrašene volanima – odvaja crna gumica s istaknutim brendom proizvođača te tako vizualno sužava ovaj dio tijela.

Ulična moda haljina Sagaza Studija - 3 Brineta sa zagrebačke špice u zelenoj mini haljini Sagaza Studia (Foto: Josip Moler/Cropix)

Mlada dama, naime, nosila je haljinu turskog brenda Sagaza Studia iz kolekcije za jesen 2021. / zimu 2022. godine, a koja je napravljena u suradnji s Trendyolom. Model je to koji se i dalje može kupiti na pojedinim online trgovinama po akcijskim cijenama.

Haljina Sagaza Studia ima i zanimljiv detalj na rukavima – rašivene manšete sa svojevrsnom modnom deklaracijom koje odišu buntovnom nehajnošću.

Sagaza Studio X Trendyol, miini haljina, 55,99 eura - 1 Sagaza Studio X Trendyol, miini haljina, 55,99 eura - 1 (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Zelena mini haljina igrala je sjajan kontrast ostatku izdanja brinete iz centra Zagreba. Sparila ju je uz crni dugi kaput, kožnatu predimenzioniranu torbicu te crne čizme visokih sara i chunky potplata Tommyja Hilfigera.

Ulična moda haljina Sagaza Studija - 4 Čizme visokih sara Tommyja Hilfigera (Foto: Josip Moler/Cropix)

I mrak gležnjače: Obične crne tajice u najglamuroznijem izdanju sa zagrebačke špice Ulična moda u centru Zagreba - 11 Ulična moda u centru Zagreba - 3 Ulična moda u centru Zagreba - 10 +9 Ulična moda u centru Zagreba - 2

Baš su spektakl! Šetnja Šibenikom u čizmama sa šljokicama koje oduševljavaju bojom Ulična moda u Šibeniku - 7 Ulična moda u Šibeniku - 2 Ulična moda u Šibeniku - 4 +4 Ulična moda u Šibeniku - 5

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju