Čuveni Filmski festival u Cannesu otvoren je po 75. put, s brojnim zvijezdama i gostima koji su tom mondenom gradu ponovo vratili uzbuđenje i glamur. Cannes 2020. nije održan zbog pandemije koronavirusa, a prošle se godine održao u posebnim uvjetima.

Galerija Eva Longoria na crvenom tepihu u Cannesu - 1 Eva Longoria na crvenom tepihu u Cannesu - 2 Eva Longoria na crvenom tepihu u Cannesu - 3 +2 Eva Longoria na crvenom tepihu u Cannesu - 5

Jednostavno rečeno, presretan sam, rekao je predsjednik žirija Vincent Lindon na konferenciji za novinre.

U žiriju su glumci i redatelji, među kojima su Rebecca Hall, Noomi Rapace, Deepika Padukone, Jeff Nichols i Asghar Farhadi.

Najveći filmski festival na svijetu traje od 17. do 28. svibnja, a povratak svečanosti, partija, glamura i novca daje nadu da će se gledatelji ponovo u velikom broju vratiti u kina.

Festival je otvoren projekcijom zombi filma "Final Cut" redatelja Michela Hazanaviciusa, a gledatelji će moći vidjeti i film Toma Cruisea "Top Gun: Maverick".

Blake Lively u Cannesu Filmski festival u Cannesu: 10 haljina koje su ispisale povijest

Među poznatim osobama koje su stigle na otvorenje festivala bila je i glumica Eva Longoria koja je još jednom zablistala na crvenom tepihu.

Eva Longoria na crvenom tepihu u Cannesu - 2 Eva Longoria u poluprozirnoj haljini modne kuće Alberta Ferretti (Foto: Profimedia)

"Ukrala" je show u raskošnoj, poluprozirnoj crnoj haljini s volanima i svjetlucavim detaljima te tankim naramenicama modne kuće Alberta Ferretti. Haljina je dio kolekcije za jesen 2022. godine i prodaje se za 7105 funti (63170,45 kn).

Eva Longoria u Cannesu - 4 Eva Longoria: Tenisice s potpisom poznate glumice koje se mogu uklopiti i uz palazzo hlače

Glumica je haljinu sparila s crnom "choker" ogrlicom s dijamantnim detaljima dok su se ispod haljine nazirale ubojite štikle. Kosu je skupila u ležerni rep, s pramenovima koji uokviruju lice.(Hina/M.B.)

Haljina je dio kolekcije za jesen/zimu 2022. godine Haljina je dio kolekcije za jesen/zimu 2022. godine (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju