Eva Longoria jedna je od slavnih dama koja je već doputovala u Cannes, a u kojem će se od 17. do 28. svibnja održati slavni filmski festival po 75. put.

Galerija Eva Longoria u Cannesu - 4 Eva Longoria u Cannesu - 3 Eva Longoria u Cannesu - 1 +1 Eva Longoria u Cannesu - 2

Američka glumica i redateljica za višesatno putovanje iz Sjedinjenih Američkih Država na jug Francuske odabrala je vrlo udobno izdanje s daškom elegancije.

Eva Longoria nosila je lepršavi model pallazo hlača visokog struka na crtu te u bež boji koje je sparila s bijelom bluzom dugih rukava. 

Preko ramena prebacila je predimenzionirani sako u nježnoj boji pudera, a izdanje vizualno podigla chunky modelom bijelih tenisica. Točnije, nosila je kožnate tenisice iz vlastite kolekcije obuće koje je dizajnirala u suradnji s poljskim brendom Eobuwie.

Eva Longoria u Cannesu - 1 Eva Longoria u odijelu i tenisicama brenda Eobuwie (Foto: Profimedia)

Riječ je o modelu tenisica ukrašenom zlatnim detaljima koji "podiže" odjevnu kombinaciju. Baš zato može se nositi uz sportska izdanja, ali i uz nešto elegantnije kombinacije poput odijela.

Slika nije dostupna Eva Longoria: Dokaz da su obična trenirka i kaput itekako dobar spoj

Bijele tenisice Eve Longoria dostupne su za kupnju preko webshopa i u Hrvatskoj, a trenutno se nalaze na popustu te se prodaju po 398 kuna za model.

Eva Longoria cijelu je kombinaciju začinila Hermes torbicom, sunčanim naočalama te s nekolicinom zlatnih lančića i narukvica.

Tenisice Eve Longorije u suradnji s brendom Eobuwie, 398 kn Tenisice Eve Longorije u suradnji s brendom Eobuwie, 398 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju