Čak su i najveći fanovi ljeta ovih dana morali priznati da je jesen pred vratima. Iako vas kiše i niže temperature vjerojatno ne vesele, možda vas veseli nadopunjavanje garderobe novim jesenskim komadima.

Galerija Hot pink boja bit će veliki jesenski hit Mango, 449,90 kn edc by Esprit (Zalando), 375 kn +7 Twinset (Answear), 2859 kn

Kada su komercijalni modni brendovi lansirali prve jesenske kolekcije, dvije boje nametnule su se kao ultimativni hit za sezonu pred nama. Radi se o crnoj i hot pink nijansi ružičaste boje.

Crna klasika ima svoje mjesto u garderobama bez obzira na trendove, a hot pink komadi svidjet će se svima onima koji žele razigrati jesenske kombinacije i odjećom barem malo rastjerati sivilo.

Jedna stvar po kojoj se jesen ne razlikuje previše od ostatka godine je činjenica da haljine imaju bitan dio u garderobi. Volimo ih nositi uz mokasinke, balerinke, gležnjače, a onda i visoke čizme.

Imajući na umu popularnost haljina i činjenicu da su jesenski ružičasti komadi već preplavili police trgovina i webshopove, u našoj galeriji izdvojili smo deset modela haljina dugih rukava u ružičastoj boji koje biste mogi poželjeti imati i u svom ormaru.

Treba nam barem jedna: 10 najpopularnijih jesenskih haljina Pletene haljine hit su svake jeseni s.Oliver haljina, 499 kn Reserved haljina, 359,90 kn +7 H&M haljina, 376 kn

Radi se o haljinama raznih dužina i krojeva koje su nosive u raznim prigodama pa su u galeriji modeli za svaki dan, ali i haljine u kojima možete zablistati na nekom svečanijem događanju.

edc by Esprit (Zalando), 375 kn edc by Esprit (Zalando), 375 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

H&M, 59,99 eura (451,14 kn) H&M, 59,99 eura (451,14 kn) (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Zara, 229,90 kn Zara, 229,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju