A'MARIE predstavlja novu kolekciju - BLOSSOM, inspiriranu uzorcima proljeća, čineći svaki komad savršenom kombinacijom stila, materijala i teksture.

Galerija Nova A'Marie kolekcija Blossom Nova A'Marie kolekcija Blossom Nova A'Marie kolekcija Blossom +10 Nova A'Marie kolekcija Blossom inspirirana je proljećem

Svaka je kolekcija ponovna prilika za preispitivanje, pa tako svakom novom sezonom, svakim danom, satom upravo to pokušavamo.

No ipak postoji nešto u promjeni godišnjeg doba što izaziva želju da pogledamo svijet na potpuno novi način.

Iako se nova godina slavi u siječnju, najveći pomak zasigurno osjećamo u proljeće. Sunce počinje sijati duže, priroda počinje cvjetati i rasti, rađaju se i bude nove ideje, a mi izlazimo iz sivih dana zime. Prenošenjem tog osjećaja obnove u našu novu kolekciju u prekrasnom kreativnom procesu nastao je Blossom, izjavila je dizajnerica Anamarija Brkić.

Nova, proljećem nadahnuta, kolekcija 

Blossom kolekcija spaja različite teksture, od reljefne čipke do brušene svile, kako bi stvorila jedinstvene i prekrasne komade koji odražavaju proljetnu energiju, a nosivi su od jutra do mraka, ovisno o željenom izgledu.

Nova A'Marie kolekcija Blossom Nova A'Marie kolekcija Blossom inspirirana je proljećem (Foto: Senja Vild)

Glavnu ulogu ove kolekcije igraju upravo asimetrija u dizajnu i odabir materijala, koji jednostavno prizivaju ljepše i toplije dane.

Dizajn cvijeća na svijetlim, puderastim, žutim te crnim i zelenim materijalima nadopunjavaju zanimljivi prorezi, detalji i već prepoznatljive A’MARIE vrpce koji se vežu u divne mašne, naglašavajući struk, leđa i ramena. Otkriveni dijelovi kože čine svaki od tih modela još posebnijim i atraktivnijim.

Pamuk, svila, čipka, brušena viskoza, metalik šljokice, materijali su koji prevladavaju i koji savršeno pristaju tijelu, prozračni su i dopuštaju koži da diše u ovim proljetnim mjesecima. Ovi posebni i asimetrični krojevi kolekcije laki su za nošenje i podižu baš svaki outfit.

Naušnice Posy i Bloom kao najslađi začin svake kombinacije 

Inspirirana buđenjem i proljećem, Anamarija Brkić ovaj je put objedinila kolekciju divnim modnim dodacima, naušnicama.

Posy - zapanjujući par naušnica od staklenih perli koje predstavljaju delikatnu ljepotu bijelog cvijeta, te Bloom naušnice, koje kao da vas prenesu u tropski raj, gdje sve odiše osjećajem živosti i energije.

Nova A'Marie kolekcija Blossom Nova A'Marie kolekcija Blossom inspirirana je proljećem (Foto: Senja Vild)

Ove naušnice prava su remek-djela, izrađene su preciznošću i pažnjom za detalje kako bi stvorile izvrsne komade nakita koji će privući baš svačiji pogled.

Svaki komad u kolekciji Blossom ručno je izrađen, s ciljem da svaki detalj bude pažljivo izveden, kako bi se postigla savršena ravnoteža između teksture, boje i dizajna. Posebni fokus je i na organskom i opuštenom osjećaju koju kolekcija pruža, kao i na dodavanju zanatskog dodira u svaki komad kolekcije.

Statement modeli dominirat će ormarima

U novoj kolekciji akcent je stavljen na brojne statement modele koji će zasigurno postati omiljeni komadi u ormarima.

Kreirani da zaokruže odjevnu kombinaciju - jakna, pelerina, bluze, hlače i haljine od pažljivo biranih materijala, kao i raskošni, modni dodatci sve je što će vam trebati.

Jakna Gya u crnoj boji ili pelerina Ruwa postat će glavni saveznici proljeća, komadi koje ćete prebaciti za jutarnju šetnju, odlazak na posao, popodnevno trčkaranje gradom, ali i u večernjim prigodama preko vaše omiljene haljine.

Nova A'Marie kolekcija Blossom Nova A'Marie kolekcija Blossom inspirirana je proljećem (Foto: Senja Vild)

Hlače Tulip i Ninja osvajaju s puno mogućnosti kombinacija. Od onih s bijelom Ema bluzom i tenisicama, preko igre s čipkanim bluzama poput Bell bluze ili Esti Macrame, pa sve do jednostavnijeg dizajna poput Tiva bluze.

Haljine su neopisivo čarobne i jednostavno stvorene da istaknu ono najbolje na vama.

Moćne, zavodljive, a ujedno nježne i eterične, one će svakako postati omiljeni komadi za svečane prilike.

Zavodljive haljine jedinstvenog stila 

Risha, koktel midi haljina ukrašena šljokicama i svilom, predivna senf žuta Eri haljina nabranih detalja, Lupe haljina s dodatkom čipke, fenomenalna crna Nomi dubokog V-izreza i zanimljivih detalja u struku, eterična puderasta Zaya haljina ili Muse haljina smaragdno zelene boje na jedno rame koja je napravljena od najfinije, brušene svile, samo su neke haljine ovogodišnje proljetne kolekcije.

Nova A'Marie kolekcija Blossom Nova A'Marie kolekcija Blossom inspirirana je proljećem (Foto: Senja Vild)

Ideja vodilja je da je svaki komad stvoren kroz priču o buđenju i nastajanju naglašavajući jedinstveni stil i osobnost A'MARIE dizajna, i osiguravajući da ostane nosiv i u godinama koje dolaze. Kolekcija Blossom još je jedan primjer posvećenosti stvaranju prekrasnih komada odjeće koji odgovaraju različitim ukusima i stilovima, uvodeći nas u dugo iščekivano proljeće.

Nova A'Marie kolekcija Blossom Nova A'Marie kolekcija Blossom inspirirana je proljećem (Foto: Senja Vild)

Kolekcija Blossom dostupna je na A'MARIE stranici i u A'MARIE dućanu u Gundulićevoj 19, u Zagrebu.

Nova A'Marie kolekcija Blossom Nova A'Marie kolekcija Blossom inspirirana je proljećem (Foto: Senja Vild)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju