Jesen je godišnje doba koje mnogi parovi odaberu kao idealno vrijeme za vjenčanje. Iako jesen sa sobom donosi niže temperature, dani su i dalje puno ugodniji nego zimski zbog čega su haljine omiljeni odabir gošća za odlazak na jesenska vjenčanja.

Galerija s.Oliver, 85,99 eura H&M, 39,99 eura AD twenty (Europa92), 61,20 eura +10 Answear Lab, 79,90 eura

Ovisno o datumu vjenčanja, niz je mogućnosti za svečana jesenska izdanja. Nakon što odaberete haljinu, ovisno o vremenskim prilikama preko nje možete odjenuti baloner, jaknicu, sako, kaput... Također, možete je, ovisno o prognozi, upariti s raznom obućom.

Ako mudro odabrete haljinu za jesensko vjenčanje, možete je nositi i kasnije u raznim prigodama.

Za sve dame pred kojima je odlazak na jesensko vjenčanje, u galeriji na početku teksta izdvojili smo 12 modela raznih krojeva, boja i dužina u kojima ćete bez imalo sumnje zablistati.

Inspiracija za mladenke: 150 trenutno najpoželjnijih vjenčanica na svijetu +0 Vjenčanica brenda Danielle Frankel

Sandale Iris Livaje za vjenčanje prijateljice s kojih je teško skrenuti pogled Iris Livaja na crkvenom vjenčanju Ane Gruice Uglešić Iris Livaja u crnoj haljini i sandalama brenda Attico Attico, Cheope sandale, 690 eura +1 Attico, Cheope sandale, 690 eura

Ako je pred vama jesensko vjenčanje na kojem ćete biti u ulozi kume, kakvo izdanje izabrati otkrio je stilist Marko Grubnić u epizodi videoserijala Dreskod koju možete pogledati u nastavku.
 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju