Ako ćete uskoro biti gošća na ljetnom vjenčanju, a još uvijek ne znate što odjenuti, vjerojatno ste u potrazi za haljinom koja će biti najbolji mogući izbor za tople ljetne mjesece.

Galerija Na ljetnim vjenčanjima dame biraju haljine u kojima je lakše podnijeti vrućine Haljine za gošće na vjenčanjima - 15 Haljine za gošće na vjenčanjima - 14 +12 Stradivarius, snižena s 299,90 na 159,90 kn

To znači da želite haljinu koja će istovremeno biti lijepa, ugodna i u kojoj ćete lakše preživjeti visoke temperature.

Mi smo zavirili u ponudu trgovina i u našoj galeriji izdvojili 15 haljina u kojima biste mogli zablistati na ljetnom vjenčanju, ali i bilo kojoj drugoj svečanosti pred vama. Tu su mini, midi i maksi modeli raznih boja i uzoraka - za svačiji ukus po nešto.

Gošća na vjenčanju Nurije March i Georgea Donalda Johnstona III. Želimo vaše mišljenje: Jesu li ove haljine stvarno neprimjerene za gošće na svadbi?

Izdanja slavnih Hrvatica mogu vam poslužiti kao izvor inspiracije Izdanja 12 slavnih Hrvatica u kojima su se pojavile kao gošće na vjenčanjima

Dobra vijest je i da da se radi o haljinama koje su na sniženju pa je sada savršena prilika da si osim lijepe priuštite i povoljniju haljinu.

Haljine za gošće na vjenčanjima - 14 Pull&Bear, snižena sa 179,90 na 119,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Haljine za gošće na vjenčanjima - 4 Mango, snižena s 449,90 na 199,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Haljine za gošće na vjenčanjima - 9 C&A, snižena sa 79,99 na 39,99 eura (301,23 kn) (Foto: Internetska stranica proizvođača)

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju