Vjerojatno ste u tjednima iza nas barem jednom čuli ili vidjeli svadbenu kolonu, a slična situacija će se bez imalo sumnje nastaviti i u periodu pred nama.

Galerija Izdanja slavnih Hrvatica mogu vam poslužiti kao izvor inspiracije Ana Gruica Uglešić na vjenčanju Iris Rajčić i Marka Livaje Izabel Kovačić na vjenčanju sestre nogometaša Matea Kovačića +3 Josipa Perišić na vjenčanju Matea Kovačića i Izabel Kovačić

Možda ćete i sami uskoro biti gošća na vjenčanju. Ako je tako i ako još uvijek ne znate što odjenuti, vjerojatno ste u potrazi za savršenom haljinom, kombinezonom, odijelom...

Na tom putu kao inspiracija vam možda mogu poslužiti izdanja slavnih Hrvatica na vjenčanjima.

Primjerice, prije mjesec dana Ana Gruica Uglešić privukla je pozornost javnosti haljinom s prorezima koju je nosila na vjenčanju bivše manekenke Iris Rajčić i nogometaša Hajduka Marka Livaje.

U drugom mjesecu danima se pričalo o vjenčanju Petra Graše i Hane Huljić, a pozornost je, zahvaljujući plavom kombinezonu, privukla i kuma, pjevačica Domenica Žuvela.

Slika nije dostupna Odabiri 20 slavnih dama: Izdanja u kojima su se pojavile kao gošće na vjenčanjima

Osim ova dva izdanja, u nastavku teksta možete pogledati odabire 12 slavnih Hrvatica za odlazak na vjenčanje, a neko od izdanja možda vam posluži i kao inspiracija za vašu kombinaciju.

  • Domenica Žuvela u plavom kombinezonu na vjenčanju Hane Huljić i Petra Graše

Domenica na vjenčanju Hane Huljić i Petra Graše Domenica na vjenčanju Hane Huljić i Petra Graše (Foto: Miroslav Lelas/Pixsell)

  • Ana Gruica Uglešić na vjenčanju Iris Rajčić i Marka Livaje

Ana Gruica Uglešić na vjenčanju Iris Rajčić i Marka Livaje Ana Gruica Uglešić na vjenčanju Iris Rajčić i Marka Livaje (Foto: Ivo Cagalj/Pixsell)

  • Viktorija Rađa na vjenčanju Hane Huljić i Petra Graše
  • Izabel Kovačić na vjenčanju sestre nogometaša Matea Kovačića

Izabel Kovačić na vjenčanju sestre nogometaša Matea Kovačića Izabel Kovačić na vjenčanju sestre nogometaša Matea Kovačića (Foto: Marko Lukunic/Pixsell)

  • Jelena Perić
  • Josipa Perišić na vjenčanju Matea Kovačića i Izabel Kovačić

Josipa Perišić na vjenčanju Matea Kovačića i Izabel Kovačić Josipa Perišić na vjenčanju Matea Kovačića i Izabel Kovačić (Foto: Robert Anic/Pixsell)

  • Nika Turković
  • Lejla Filipović
  • Monika Kravić na vjenčanju Vanje i Luke Modrića

Monika Kravić na vjenčanju Vanje i Luke Modrića Monika Kravić na vjenčanju Vanje i Luke Modrića (Foto: Robert Anic/Pixsell)

Doris Dragović na vjenčanju Iris Rajčić i Marka Livaje

Doris Dragović na vjenčanju Iris Rajčić i Marka Livaje Doris Dragović na vjenčanju Iris Rajčić i Marka Livaje (Foto: Milan Sabic/Pixsell)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju