Jedna haljina komercijalnog modnog brenda Zara bila je pravi hit prošle godine, a izgleda da će se popularnost tog modela neće pasti ni u novoj modnoj sezoni

Galerija Dama iz Zagreba u haljini brenda Zara iz kolekcije za jesen 2017. Prugaste haljine brenda Zara iz prošlogodišnjih kolekcija Nova varijanta modela iz kolekcije za proljeće/ljeto 2018. (299 kn) +0 Haljina brenda Zara 299 kn U prošlogodišnjim street style kombinacijama domaćih ljubiteljica mode često smo viđali prugastu haljinu brenda Zara.

Prošlogodišnja ljetna i jesenska varijanta ovog modela i dalje se može pronaći na našim ulicama, a u dućane je napokon stigla i ovosezonska varijanta.

U novom modelu iz kolekcije za proljeće/ljeto 2018. dominira bijela boja, a pruge su u ovoj sezoni opet plave, ali šire raspoređene po bijeloj podlozi.

Prvo izdanje s crvenim prugicama iz kolekcije za ljeto 2017. godine brzo se rasprodalo, a jednako popularna bilo je i jesenska varijanta s plavim prugicama.
Prugaste haljine brenda Zara iz prošlogodišnjih kolekcija Prugaste haljine brenda Zara iz prošlogodišnjih kolekcija Foto: Zara
S obzirom na to da nam napokon stiže stabilno toplo vrijeme stvoreno za lepršave i udobne haljine, nema sumnje da će i ova nova verzija koja se opet prodaje po cijeni od 299 kuna biti tražena.
Nova varijanta modela iz kolekcije za proljeće/ljeto 2018. (299 kn) Nova varijanta modela iz kolekcije za proljeće/ljeto 2018. (299 kn) (Foto: Zara)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju