Halle Berry s godinama izgleda sve bolje i bolje. S ovom tvrdnjom slažu se i brojni obožavatelji 54.-godišnje glumice koja se u karanteni posvetila vježbanju i zdravim navikama. O zdravom životu često govori i na svojim društvenim mrežama.

Galerija Halle voli široke modele hlača +0 Halle Berry - Umri drugi dan (2002.)

Halle Berry koristi društvene mreže i za dijeljenje svojih modnih kombinacija. Na Instagramu je nedavno podijelila jednostavnu, ali vrlo upečatljivu street style kombinaciju koja je razotkrila njezinu fit figuru.

Halle Berry osvojila je Oscara 2002. godine Halle Berry: Životne lekcije glumice koja i nakon tri razvoda vjeruje u ljubav

Slavna Oscarovka pozirala je u sportskom grudnjaku koji je sparila s hlačama predimenzioniranih nogavica američkog dizajnera Laquana Smitha. Riječ je o ležernom modelu hlača u smeđoj boji s velikim džepovima i gumicom oko struka koji pruža maksimalnu udobnost.

Na Instagramu je uz fotografiju napisala: Kada su hlače tako sjajne da ti top uopće nije potreban.

Mnogima su, pak, pažnju privukle cipele koje su provirivale ispod nogavica. Halle Berry obula je svjetlucave gležnjače talijanskog dizajnera Renea Caoville koji je poznat po svojim osebujnim i ženstvenim kreacijama.

Američka glumica nosila je mrežasti metalni model ukrašen kamenčićima s otvorenim prstima i potpeticom od 10 centimetara.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju