Halle Berry s godinama izgleda sve bolje i bolje. S ovom tvrdnjom slažu se i brojni obožavatelji 54.-godišnje glumice koja se u karanteni posvetila vježbanju i zdravim navikama. O zdravom životu često govori i na svojim društvenim mrežama.

Galerija

Halle Berry koristi društvene mreže i za dijeljenje svojih modnih kombinacija. Na Instagramu je nedavno podijelila jednostavnu, ali vrlo upečatljivu street style kombinaciju koja je razotkrila njezinu fit figuru.

Slavna Oscarovka pozirala je u sportskom grudnjaku koji je sparila s hlačama predimenzioniranih nogavica američkog dizajnera Laquana Smitha. Riječ je o ležernom modelu hlača u smeđoj boji s velikim džepovima i gumicom oko struka koji pruža maksimalnu udobnost.

Na Instagramu je uz fotografiju napisala: Kada su hlače tako sjajne da ti top uopće nije potreban.

Gležnjače Galaxia, Rene Caovilla, 9875 kn
Gležnjače Galaxia, Rene Caovilla, 9875 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Mnogima su, pak, pažnju privukle cipele koje su provirivale ispod nogavica. Halle Berry obula je svjetlucave gležnjače talijanskog dizajnera Renea Caoville koji je poznat po svojim osebujnim i ženstvenim kreacijama.

Američka glumica nosila je mrežasti metalni model ukrašen kamenčićima s otvorenim prstima i potpeticom od 10 centimetara.