Američka Oskarovka dokazuje da lijepe žene ne trebaju mnogo ukrasa te da su godine samo broj. U jednostavnom modnom odabiru i s decentnom šminkom Halle Berry je pokazala da je poput dobrog vina, s godinama sve bolja


Halle Berry
pojavila se na humanitarnom događanju Unite4:Humanity, koji se održavao na Beverly Hillsu. Riječ je o događanju koji odaje počast za dobrotvorni rad holivudskih zvijezda, a na kojem je američkoj glumici dodijeljeno priznanje za njezin rad s Jenesee Centrom koji skrbi o žrtvama obiteljskog nasilja.

Američka glumica stara 48 godina zasjala je u maloj crnoj haljini i pripadajućim štiklama koje su naglasile njene ženstvene obline. Opuštenom izgledu pridonijeli su i raspušteni uvojci, koje glumica trenutno nosi do ramena.

Ljubiteljica kratke kose prije 12 godina nosila je vrlo sličnu frizuru, kad je promovirala nadnaravni triler Gothica u kojem je glumila uz Roberta Downeya Jr. U međuvremenu je rodila dvoje djece – sedmogodišnju kći Gabriel Aubry i petnaestomjesečnog sinčića Macaoa.

Dvije trudnoće i 'zub' vremena blagonaklono su djelovali na američku glumicu, što je najbolje vidljivo i na samim fotografijama.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju