Hana Huljić Grašo ni u drugoj trudnoći ne miruje pa je tako nastupila na sada već tradicionalnom pozdravu ljetu u obliku spektakularnog izvođenja Pop Mise Mediterana čija je i autorica, dakako, uz oca Tončija Huljića.

Galerija Hana Huljić Grašo na Pop Misi Mediterani u lijepoj bijeloj haljini Hana Huljić Grašo na Pop Misi Mediterani Ni druge izvođačice nisu modno podbacile +2 Hana Huljić Grašo na Pop Misi Mediterani

Nakon što smo krajem travnja saznali da talentirana Hana i suprug Petar Grašo očekuju drugo dijete, počeli smo se veseliti modnim izdanjima lijepe trudnice, a svojim pojavljivanjem na izvedbi Pop Mise Mediterana nije nimalo razočarala.

Ovu prvu pop misu na svijetu Hana je skladala zajedno sa svojim ocem, a ujedno je i jedna od troje glavnih solista.

Misa je ovoga puta izvedena u prelijepom okruženju zaprešićkih Novih dvora, a okupljena publika doista je uživala u jedinstvenom glazbenom doživljaju.

Hana Huljić Grašo blistala je u dugoj bijeloj haljini Hana Huljić Grašo blistala je u dugoj bijeljh haljini (Foto: Pixsell/Matija Habljak)

Hana je za ovu priliku odabrala jednostavnu, ali efektnu dugu bijelu haljinu koja je slobodno i lepršavo padala i tako izgledala baš svečano i prigodno. Tanki zlatni remen naglasio je njezin vidljivi trudnički trbuščić, a minimalistički zlatni nakit dodao je pravu točku na i ovog ljetnog, a opet tako ženstvenog i elegantnog outfita.

Visoke pete nisu joj bile potrebne pa se umjesto toga odlučila za potpuno ravne sandale.

Hana Huljić Grašo blistala je u dugoj bijeloj haljini Hana Huljić Grašo blistala je u dugoj bijeloj haljini (Foto: Pixsell/Matija Habljak)

Lijepa umjetnica rijetko griješi kada su modni odabiri i pitanju, a to možete provjeriti bacivši oko na najljepša izdanja u kojima Hana Huljić Grašo tako dobro fura svoj stil.

Hana Huljić Grašo na Pop Misi Mediterani Hana Huljić Grašo na Pop Misi Mediterani (Foto: Pixsell/Matija Habljak)

Haljina u kojoj Hana Huljić Grašo izgleda poput isklesane skulpture Zara, 9,99 EUR Boohoo, 5,87 EUR Bershka, 25,99 EUR +5 Stradivarius, 29,99 EUR

Hana Huljić Grašo: Romantična haljina s volanima za izlazak iz rodilišta s kćerkicom Albom Hana Huljić u društvu majke i novorođene kćeri napustila bolnicu - 4 Hana Huljić u društvu majke i novorođene kćeri napustila bolnicu - 2 Hana Huljić u društvu majke i novorođene kćeri napustila bolnicu - 1 +0 Hana Huljić u društvu majke i novorođene kćeri napustila bolnicu - 3

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju