U predivnom ambijentu Sustipana održano je 11. izdanje manifestacije San sustipanske noći. Jedno od najposjećenijih splitskih glazbenih događanja dosad je ugostilo brojna poznata glazbena imena poput Gibonnija, Josipe Lisac, Urbana, Darka Rundeka, Nene Belana i mnogih drugih.

Galerija Zara, 9,99 EUR Boohoo, 5,87 EUR Bershka, 25,99 EUR +5 Stradivarius, 29,99 EUR

Ovogodišnje izdanje svojim nastupom otvorio je Petar Grašo, uz pratnju Grand acoustic banda i Ante Gele. Koncert jednog od najpopularnijih izvođača u regiji pratila je i njegova supruga Hana Huljić Grašo.

Petar Grašo otvorio je 11. izdanje manifestacije San sustipanske noći Petar Grašo otvorio je 11. izdanje manifestacije San sustipanske noći (Foto: Paun Paunovic/Cropix)

Lijepa Hana za ovu prigodu odabrala je jedan od najpopularnijih ljetnih modela haljine. Naravno, to je haljina u bijeloj boji kojoj popularnost ne pada ni ove sezone. Iz godine u godinu, bijele haljine nameću se kao sezonski favorit i uvijek su tražene.

Kombinacije Hane Huljić Grašo: 15 fotodokaza da prelijepa glazbenica fura svoj stil Petar Grašo i Hana Huljić na dodjeli nagrada MAC u Beogradu Hana Huljić Domenica Žuvela i Hana Huljić +11 Hana Huljić

Očekivano, najpoželjniji su modeli napravljeni od prozračnih materijala poput pamuka i lana koji su najudobniji za nošenje tijekom velikih vrućina. Kada su u pitanju krojevi, pravila nema.

Hana Huljić Grašo u bijeloj haljini na 11. izdanju Sna sustipanske noći Hana Huljić Grašo u bijeloj haljini na 11. izdanju Sna sustipanske noći (Foto: Paun Paunovic/Cropix)

Nosi se sve, a posljednjih godina posebno su popularne varijante s cut out detaljima. Upravo je takav model za sebe odabrala Hana. Odjenula je usku haljinu midi-kroja s visokim prorezom i izrezanim detaljima na predjelu struka. Kombinirala ju je sa sandalama metalik finiša i upotpunila s malo nakita.

Ako ste i vi u potrazi za sličnim bijelim haljinama, zavirite u našu galeriju i razgledajte nekoliko modela po uzoru na Hanu Huljić Grašo koje smo pronašli za vas.

Stradivarius, 29,99 EUR Stradivarius, 29,99 EUR (Foto: Stradivarius)

Hana Huljić Grašo: Djevičanski bijela haljina za nastup na Melodijama Jadrana Hana Huljić Grašo na Melodijama Jadrana 2023. - 1 Hana Huljić Grašo na Melodijama Jadrana 2023. - 2 Hana Huljić Grašo na Melodijama Jadrana 2023. - 4 +0 Hana Huljić Grašo na Melodijama Jadrana 2023. - 3

Hana Huljić Grašo: Tako romantična haljina za proslavu krštenja kćeri Albe Hana Huljić Grašo na krštenju kćeri Albe - 7 Hana Huljić Grašo na krštenju kćeri Albe - 3 Hana Huljić Grašo na krštenju kćeri Albe - 8 +5 Hana Huljić Grašo na krštenju kćeri Albe - 1

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju