Kao dijete poznatih roditelja, Hana Huljić oduvijek je izazivala interes javnosti koji je doživio nezapamćen rast u trenutku kada se udala za Petra Grašu. Kako to obično biva na javnoj sceni, neka imena preko noći dođu u centar zbivanja pa se odjednom analizira svaki njihov korak, zatim imidž i stil.

Galerija Petar Grašo i Hana Huljić na dodjeli nagrada MAC u Beogradu Hana Huljić Domenica Žuvela i Hana Huljić +12 Hana Huljić

S obzirom na to da je Hana vrlo samozatajna i rijetko se pojavljuje u javnosti, svako novo modno izdanje ove lijepe 32-godišnjakinje privuče mnogo pažnje.

Plavokosa Splićanka diplomirala je glazbenu teoriju i kompoziciju na Umjetničkoj akademiji u Splitu i dugo se bavi pjevanjem pa je većina njezinih izlazaka u javnost godinama bila vezana isključivo uz glazbene prigode.

Petar Grašo i Hana Huljić na dodjeli nagrada MAC u Beogradu Petar Grašo i Hana Huljić na dodjeli nagrada MAC u Beogradu (Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell)

U siječnju je sa suprugom Petrom došla na dodjelu glazbenih nagrada MAC održanoj u Beogradu, odjevena u crno od glave do pete.

Tek povremeno pojavi se na drugačijim društvenim događanjima, poput modnih revija. Primjerice, nedavno je s majkom Vjekoslavom Huljić prisustvovala predstavljanju nove kolekcije splitskog brenda Arileo koji je bio zadužen za šivanje njezine vjenčanice.

Hana i Vjekoslava Huljić ljubiteljice su modnog brenda Arileo Hana i Vjekoslava Huljić na reviji modnog brenda Arileo (Foto: Bozidar Vukicevic/Cropix)

Hana Huljić Hana na reviji modnog dvojca ELFS 2019. (Foto: Tomislav Kristo/Cropix)

Sudeći po dosad viđenim izdanjima, u njezinu ormaru prevladavaju haljine ženstvenih krojeva, vrlo romantične i pomalo retro.

Hana Huljić Hana Huljić (Foto: Livio Andrijic/Cropix)

Hana Huljić Hana Huljić (Foto: Ante Cizmic/Cropix)

Hanu se stilski ne može svrstati niti u jedan tabor jer zapravo miješa komade raznih stilova, što se zapravo najbolje moglo vidjeti upravo na primjeru vjenčanice.

Hana Huljić u vjenčanici brenda Arileo Hana Huljić u vjenčanici brenda Arileo (Foto: Miroslav Lelas/Pixsell)

Prozračno lepršava, bez ikakvih čipki i štrasa. Jednostavno, u duhu Hanine osobnosti, opisao ju je njezin tvorac, modni dizajner Jurica Pirić, vlasnik Arilea.

Zavirite u galeriju i razgledajte još odjevnih kombinacija Hane Huljić.

Domenica Žuvela i Hana Huljić Domenica Žuvela i Hana Huljić (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju