U Beogradu se u srijedu navečer održala dodjela glazbenih nagrada Music Awards Ceremony. Riječ je o regionalnoj glazbenoj nagradi koja se dodjeljuje od 2019. godine pjevačima, grupama, youtuberima i drugim umjetnicima iz zemalja u regiji.

Galerija Petar Grašo i Hana Huljić Grašo Petar Grašo i Hana Huljić Grašo Petar Grašo i Hana Huljić Grašo +1 Petar Grašo i Hana Huljić Grašo

Voditelj jučerašnjeg događanja bio je Tonči Huljić, a iz publike su ga bodrili članovi obitelji, među kojima i kći Hana Huljić Grašo, koja je na dodjelu stigla sa suprugom Petrom Grašom.

Rijetko zajedničko pojavljivanje para izazvalo je velik interes javnosti.

Ovdje sam u društvu kćeri večerašnjeg voditelja Tončija, svoje supruge i, najvažnije, majke kćerkice od koje mi se teško odvajati.

Hvatamo zajedničke trenutke koliko god je moguće. Malena je promijenila već tri-četiri države u životu, naputovala se i jako to voli. Mi smo zajedno i to je najvažnije, rekao je pjevač novinarima.

Njegova supruga pozornost je, između ostalog, privukla i kreacijom u kojoj se pojavila na događanju.

Petar Grašo i Hana Huljić Grašo Petar Grašo i Hana Huljić Grašo (Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell)

Hrvatska pjevačica nosila je crni kombinezon na tanke naramenice s prozirnim, plisiranim donjim dijelom. Kreaciju su posebnom učinile upečatljive rese ukrašene perlicama koje su padale niz Hanine ruke, a koje su povezane s baršunastim rukavicama koje sežu do iznad laktova.

Kombinezon je rad dizajnera Mirka Pučijaševića, koji stoji iza modnog brenda Diamond Victory.

Hana Huljić Grašo: Omiljene čizme koje najbolje dolaze do izražaja uz mini komade Hana Huljić Grašo Hana Huljić Grašo Obitelj Huljić na promociji knjige +2 Obitelj Huljić na promociji knjige

Hana je uz kombinezon nosila crne sandale s remenčićem na visoku potpeticu. Kosu je oblikovala u glamurozne valove, dok je izdanje upotpunila elegantnim naušnicama.

Petar Grašo i Hana Huljić Grašo Petar Grašo i Hana Huljić Grašo (Foto: Antonio Ahel/ATA Images/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju