Victoria Beckham zabilježila je još jedan poslovni uspjeh održavši svoju prvu reviju na Tjednu mode u Parizu. Dizajnerica je predstavila "ready-to-wear" kolekciju za proljeće/ljeto punu ženstvenih modela haljina i odijela u njezinom prepoznatljivom šik i elegantnom dizajnerskom stilu koji je i izuzetno nosiv.

Galerija Jedanaestogodišnja Harper Seven Beckham u haljini s dekolteom - 3 Jedanaestogodišnja Harper Seven Beckham u haljini s dekolteom - 7 Jedanaestogodišnja Harper Seven Beckham u haljini s dekolteom - 2 +13 Harper se za večeru presvukla u vrlo sličnu haljinu, samo žute boje  

No, čini se da je glamurozna revija ostala u sjeni outfita koji je njezina kći Harper Seven Beckham odjenula za reviju. U njezinom debiju na Tjednu mode u Parizu Victoriji Beckham podršku je došla dati i njezina obitelj koja je reviju pratila iz gledališta, a poslije su se svi skupa uputili na večeru.

Jedanaestogodišnja Harper Seven Beckham u haljini s dekolteom - 1 Jedanaestogodišnja Harper Seven Beckham u dekoltiranoj haljini na Tjednu mode u Parizu (Foto: Profimedia)

Je li haljina koju nosi Harper Seven Beckham pretjerana?

glasova:

Harper Seven nosila je dugačku crnu haljinu s dekolteom ukrašenim čipkom koju je dizajnirala njezina mama. Uz maksi haljinu kombinirala je visoke crno-bijele tenisice brenda Nike i crnu torbicu. Na društvenim mrežama mnogi su komentirali kako dekoltirana haljina nije primjerena za 11-godišnju djevojčicu koja, uz to, ima i otvorena leđa. Neki su pak pisali da Harper izgleda slatko i lijepo i da je vjerojatno samo željela kopirati svoju majku, što čine mnoge djevojčice tih godina.

Harper Seven Beckham: Haljina za bal kao iz bajke za 10-godišnju djevojčicu Harper Seven Beckham Harper Seven s tatom Davidom Beckhamom u Veneciji Zimmerman, haljina Postcard, 13.900 kuna +1 Harper Seven u preuređenoj Zimmermannovoj haljini

North West s kožnatom maskom na licu po uzoru na mamu Kim Kardashian - 5 North West: Devetogodišnjakinja s kožnatom maskom na licu po uzoru na mamu Kim Kardashian

Nakon završetka revije Beckhamovi su se vratili u hotel, preodjenuli se i otišli na večeru kako bi proslavili Victorijin debi na Tjednu mode u Parizu. Harper Seven presvukla se u sličnu haljinu žute boje također s dekolteom ukrašenim crnom čipkom. Promijenila je i obuću te je nosila visoki model tenisica u kombinaciji žute i plave boje.

Jedanaestogodišnja Harper Seven Beckham u haljini s dekolteom - 4 Harper se za večeru presvukla u vrlo sličnu haljinu, samo žute boje (Foto: Profimedia)

Revija Victorije Beckham na Tjednu mode u Parizu - 8 Revija Victorije Beckham na Tjednu mode u Parizu (Foto: AFP)

Revija Victorije Beckham na Tjednu mode u Parizu - 1 Revija Victorije Beckham na Tjednu mode u Parizu (Foto: AFP)

Revija Victorije Beckham na Tjednu mode u Parizu - 7 Revija Victorije Beckham na Tjednu mode u Parizu (Foto: Guliver image)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju