Kim Kardashian boravi u Parizu gdje reality zvijezda obilazi revije na aktualnom Tjednu mode. S njom je u francuskoj prijestolnici i njezina kći North West koja s devet godina već pokazuje intrigantne i odvažne modne kombinacije.

Galerija North West s kožnatom maskom na licu po uzoru na mamu Kim Kardashian - 5 North West s kožnatom maskom na licu po uzoru na mamu Kim Kardashian - 2 North West s kožnatom maskom na licu po uzoru na mamu Kim Kardashian - 4 +4 North West s kožnatom maskom na licu po uzoru na mamu Kim Kardashian

Vraćajući se u hotel, North West privukla je pozornost znatiželjnika noseći crnu kožnatu masku koja je u potpunosti sakrila lice djevojčice. Jasno je da je taj detalj inspiriran outfitima njezine majke Kim Kardashian koja je nekoliko puta nosila slične maske.

North West s kožnatom maskom na licu po uzoru na mamu Kim Kardashian - 2 Devetogodišnja kći Kim Kardashian prošetala je Parizom s kožnatom maskom na licu (Foto: Profimedia)

Prisjetimo se kultnog izdanja za Met Galu 2021. godine kada je Kim odjenula kostim s potpisom modne kuće Balenciaga koji je njezino tijelo doslovno prekrio od vrha glave do pete.

North West s kožnatom maskom na licu po uzoru na mamu Kim Kardashian - 1 Kim Kardashian u kostimu modne kuće Balenciaga na Met Gali 2021. godine (Foto: Guliver image)

Kako je to moguće? Haljina o kojoj bruji cijeli svijet Bella Hadid na pozornici Haljina o kojoj bruji cijeli svijet Haljina o kojoj bruji cijeli svijet +10 Haljina o kojoj bruji cijeli svijet

Nije čudo da se njezina kći inspirira modnim izdanjima svoje mame, što je djevojčica i pokazala posljednjim outfitom u kojem se pojavila u Parizu. Uz kožnatu masku devetogodišnja North West nosila je dužu majicu s kratkim rukavima, crne hlače sa srebrnim zvjezdicama i kružićima te robusni model natikača Crocs s debelim đonom nalik traktorskoj gumi ukrašen metalnim detaljima.

North West s kožnatom maskom na licu po uzoru na mamu Kim Kardashian - 8 North West outfit je upotpunila robusnim modelom natikača Crocs (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju