Harper Seven Beckham s tatom Davidom na obiteljskom je odmoru u Veneciji. Slavni nogometaš i njegova kći provede kvalitetno vrijeme zajedno, uživaju u prekrasnom talijanskom gradu i dijele sretne trenutke na svojim društvenim mrežama.

Galerija Harper Seven Beckham Harper Seven s tatom Davidom Beckhamom u Veneciji Zimmerman, haljina Postcard, 13.900 kuna +1 Harper Seven u preuređenoj Zimmermannovoj haljini

Simpatični duo privukao je pozornost i brojnih fotografa u Veneciji koji prate svaki njihov korak. Uhvatili su ih objektivom fotoaparata i tijekom odlaska na glamuroznu zabavu u Gran Teatro La Fenice povodom proslave 180. rođendana luksuznog brenda jahti Riva.


Bivši britanski nogometaš nosio je dobro krojeno crno večernje odijelo i bijelu košulju s kravatom, kako i priliči svečanoj prilici, a Harper Seven zablistala je u šarenom izdanju kao iz bajke.

Harper Seven u preuređenoj Zimmermannovoj haljini Harper Seven u preuređenoj Zimmermannovoj haljini (Foto: Profimedia)

Njegova princeza nosila je prerađeni model Zimmarmannove haljine Postcard iz resort kolekcije za 2022. godinu. Duga haljina s ombre efektom u ružičastim i plavim nijansama napravljena je od mješavine svile i organze.

Gornji dio haljine bez naramenica prati liniju tijela, dok se donji dio sastoji od voluminozne suknje koja dopire do poda. Štoviše, Harper je morala podići donji dio haljine kako bi se mogla normalno kretati po kamenim ulicama u Veneciji.

Zimmerman, haljina Postcard, 13.900 kuna Zimmerman, haljina Postcard, 13.900 kuna (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Hodajući po Veneciji s nabranom suknjom u rukama, 10-godišnja djevojčica razotkrila je i vrlo udoban izbor obuće – visoke Nikeove tenisice, koje je kombinirala s bijelim sportskim čarapama. Riječ je o vrlo logičnom izboru obuće za djevojčicu njezine dobi.


Izdanjem za bal Harper Seven pohvalila se i mama Victorija na svojem Instagramu. Uz fotografiju supruga i njezine kćeri napisala je: Od ove fotografije se topi moje srce. Specijalno vrijeme s najboljim taticom na svijetu. Mamica vas voli toliko puno. Vi ste moje sve.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju