Heidi Klum za 76. dodjelu nagrada Zlatni globus nosila je dvije haljine, jednu na samoj dodjeli, a drugu na afterpartyju. Obje kreacije privukle su puno pažnje, a posebno atraktivna haljina za afterparty.

Galerija Heidi Klum na Zlatnim globusima u haljini s izraženim dekolteom - 1 Heidi Klum na Zlatnim globusima u haljini s izraženim dekolteom - 6 Heidi Klum na Zlatnim globusima u haljini s izraženim dekolteom - 3 +3 Heidi Klum na afterpartyju Zlatnih globusa u haljini s izraženim dekolteom  

Na crvenom tepihu Zlatnih globusa Heidi Klum pozirala je u raskošnoj crnoj balskoj haljini dizajnerice Monique Lhuillier. Gornji dio u obliku korzeta ima dublji dekolte, dok je donji dio voluminozan i ukrašen 3D cvjetnim aplikacijama.

Heidi Klum za 76. dodjelu nagrada Zlatni globus nosila je dvije haljine, jednu na samoj dodjeli, a drugu na afterpartyjuZa afterparty časopisa InStyle 45-godišnja manekenka presvukla se u senzualnu toaletu boje leda s visokim rasporom i odvažnim dekolteom. Iako Heidi tu kreaciju nosi vrlo samouvjereno, modni znalci zaključili su da haljina s ovakvim upečatljivim dekolteom ipak bolje pristaje ženama s manjim grudima.

Slavna mama četvero djece atraktivnu kreaciju kombinirala je uz srebrne sandale s tankim remenčićem i srebrne viseće naušnice. "Ledene“ nijanse razbila je s lakom za nokte u boji fuksije.

Heidi Klum na 76. dodjelu Zlatnih Globusa održanu na Beverly Hillsu došla je sa zaručnikom, 16 godina mlađim glazbenikom Tomom Kaulitzom, a pozirajući zajedno, nisu skrivali koliko su zaljubljeni i sretni.

Heidi Klum na Zlatnim globusima u haljini s izraženim dekolteom - 5 Heidi Klum u balskoj toaleti s potpisom Monique Lhuillier (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju