Učenje engleskog jezika u ranoj fazi života djeci daje znatnu početnu prednost. Omogućite svom djetetu učenje po metodi koja potiče cjelokupni razvoj, dokazanoj na gotovo dva milijuna djece

Prije 30 godina jezikoslovka i edukatorica Helen Doron revolucionirala je podučavanje engleskog kao stranog jezika razvivši metodu koja imitira način na koji bebe uče materinski jezik. Danas je Helen Doron English međunarodna franšizna mreža razvijena u više od 30 zemalja, a približno dva milijuna djece govori engleski zahvaljujući Helen Doron.

Učenje kroz igru bez stresa
Učenje mora biti zabavno, glavni je moto metode Helen Doron Early English. Kod djece je u procesu učenja igra izrazito važan faktor. Prema narodnoj poslovici, dijete ne radi ono što je već naučilo, nego naprotiv - uči ono što je već pokušalo. Tečajeve Helen Doron razvili su stručnjaci s velikim iskustvom u podučavanju engleskog jezika, a vode ih posebno kvalificirani učitelji.

Helen Doron škole iz Zagreba organiziraju Helen Doron Family Day koji će se održati u subotu 24. rujna, kod kružnog toka i dječjeg igrališta na Bundeku, od 10 do 18 sati

Helen Doron English fokusira se na poticanje svih osjetila i kreiranje prirodnog okruženja u kojem djeca svladavaju engleski naglasak, izgovaraju svoje prve engleske riječi i usvajaju vokabular. Sve se radi uz glazbu, pokrete i igru. Dijete je sretno kad se može igrati, kretati i pjevati – a najsretnije kad može sve troje zajedno.

Kako ova metoda ne uključuje tradicionalnu razrednu nastavu, djeca ne osjećaju stres i strah od ocjenjivanja. Pogreške se ispravljaju u pozitivnoj atmosferi tako da nemaju osjećaj da su pogriješila ili da nešto nisu učinila dobro.

Helen Doron Family Day – prilika da nas upoznate
Helen Doron je prirodna i učinkovita metoda upijanja jezika u prirodnom okruženju bez naglaska na gramatička pravila. Ove godine Helen Doron škole iz Zagreba organiziraju Helen Doron Family Day koji će se održati u subotu 24. rujna, kod kružnog toka i dječjeg igrališta na Bundeku, od 10 do 18 sati.

Na Helen Doron Family Day-u roditelji i djeca moći će sudjelovati na besplatnim oglednim satovima engleskog jezika po Helen Doron metodi, informirati se o tečajevima, načinu rada i upisima. Helen Doron piprema pregršt zabavnih sadržaja za cijelu obitelj. Posjetitelji će se prisjetiti dječjih igara poput crne kraljice, gumi – gumija, graničara, skakanja u vrećama, potezanja užeta i slično. Dok će se jedni igrati drugi će vježbati svoju kreativnost kroz crtanje, plesanje i glumu, a učit će biti i ekološki osvješteni kroz izradu predmeta od recikliranih materijala. U pauzama između oglednih satova, radionica i igre djeca i odrasli opuštat će se uz Helen Doron filmske projekcije.

Helen Doron poziva svu djecu i roditelje Zagreba i okolice da se pridruže i zabave na prvom Helen Doron Family Dayu! See you!

Prijavite se za besplatan ogledni sat
Uvjerite se da i vaše dijete lako može naučiti engleski jezik i pritom se zabaviti! Dođite na besplatan ogledni sat u najbliži centar Helen Doron na jednoj od 30 lokacija u cijeloj Hrvatskoj. Prijavite se putem web-stranice www.helendoron.hr.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju