Nenadmašna kraljica glume, ali i odličnog modnog stil, Helen Mirren, oduševila je svojom pojavom na Filmskom festivalu u Cannesu.

Galerija Helen Mirren u prekrasnoj ljubičastoj haljini Elieja Saaba Helen Mirren u prekrasnoj ljubičastoj haljini Elieja Saaba Helen Mirren kraljica je crvenog tepiha +2 Haljina je divno izgledala i s leđa

Dama bez premca i ovoga je puta opravdala svoju titulu pojavivši se na premijeri francuske drame La Plus Précieuse des Marchandises u prekrasnoj haljini duboke i raskošne ljubičaste boje.

Kaže se da je ljubičasta najkraljevskija boja, a to je svakako vrijedilo za Helen, koja je nosila izvrsnu satensku haljinu Elie Saab Haute Couture iz kolekcije za jesen 2023., a itekako je bila primjerena glumačkoj divi i kraljici.

Dizajn Elieja Saaba donio je upečatljivu i svečanu siluetu, koja je savršeno nadopunile Heleninu staloženost i gracioznost.

Helen Mirren u prekrasnoj ljubičastoj haljini Elieja Saaba Helen Mirren u prekrasnoj ljubičastoj haljini Elieja Saaba (Foto: Guliver Images)

Divna je haljina originalno bez rukava, što se moglo vidjeti tijekom predstavljanja jesenske kolekcije, ali prerađena je samo za slavnu glumicu te su dodani dugi rukavi s kojima sve izgleda još veličanstvenije.

Haljina na reviji Elie Saab Haute Couture za jesen 2023. Haljina na reviji Elie Saab Haute Couture za jesen 2023. (Foto: Afp)

Haljina divno izgleda s leđa, a Helen ju tako dobro nosi i dokazuje da se i u 79-oj godini itekako može pokoriti crveni tepih.

Haljina je divno izgledala i s leđa Haljina je divno izgledala i s leđa (Foto: Guliver Images)

Kraljica i gotovo: Helen Mirren za Cannes je obojila kosu u plavu boju i izgleda fantastično Helen Mirren Helen Mirren (77) Glumica izgleda fantastično u haljini modne kuće Del Core +3 Izdanje j upotpunila dijamantnim nakitom

Fotografije Helen Mirren pokazuju svu ljepotu dostojanstvenog starenja Helen Mirren Helen Mirren Helen Mirren +3 Helen Mirren

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju