Nakon utakmice s Japanom, Helena Livaković bodri supruga, hrvatskog golmana Dominika Livakovića i cijelu hrvatsku reprezentaciju i na utakmici s Brazilom u borbi za polufinale. Industrijska dizajnerica fotografirana je na tribinama stadiona Al Rayyan u Katru.

Galerija Helena Livaković na utakmici Hrvatska - Brazil Helena Livaković nosi naušnice u obliku medvjedića brenda APM Monaco Helena Livaković nosi naušnice u obliku medvjedića brenda APM Monaco - 3 +3 Helena Livaković nosi naušnice u obliku medvjedića brenda APM Monaco

Lijepa Helena Livaković i za utakmicu s Brazilom odjenula je suprugov zeleni dres s brojem jedan, a istaknule su se i zlatne naušnice s kojima je upotpunila stajling za utakmicu.

Riječ je o naušnicama u obliku medvjedića presvučenima 18-karatnim zlatom monegaškog brenda modnog i luksuznog nakita APM Monaco. Mali medvjedići nalaze se na kopči ukrašenoj bijelim cirkonima i biserom, a medvjedić se može i skinuti i staviti na drugu kopču za malo drugačiji stil.

Helena Livaković nosi naušnice u obliku medvjedića brenda APM Monaco - 3 Helena Livaković nosi naušnice u obliku medvjedića brenda APM Monaco (Foto: www.apm.mc)

Zanimljivo je i da je medvjedić s jedne strane presvučen zlatno-bijelim kamenčićima, a s druge zlatno-zelenim kamenčićima, a zelena boja naušnica sjajno se uklopila s bojom dresa.

Helena Livaković: Suprugov dres, traperice i popularna torbica za top navijačko izdanje Helena Livaković Helena Livaković na utakmici Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru Helena Livaković, supruga Dominika Livakovića +0 YSL torbica, model Solferino medium

Helena Livaković na utakmici Hrvatska - Brazil Helena Livaković: 10 fotografija koje dokazuju da supruga hrvatskog vratara ima nepogrešiv osjećaj za modu  

Nakit brenda APM Monaco ručno je izrađen, a naušnice kakve nosi Helena Livaković prodaju se pojedinačno pa možete kupiti i samo jednu naušnicu.

Helena Livaković nosi naušnice u obliku medvjedića brenda APM Monaco - 2 Helena Livaković nosi naušnice u obliku medvjedića brenda APM Monaco (Foto: www.apm.mc)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju