Hrvatska Meghan Markle - nadimak je to koji nosi supruga vratara Dominika Livakovića, Helena Livaković. Dobila ga je, naravno, jer mnoge izgledom podsjeća na vojvotkinju od Sussexa.

Iako se u javnosti ne pojavljuje često, kada se to dogodi, Helena itekako privuče pozornost.

Dogodilo se to i jučer kada se pojavila na tribinama u Katru, odakle je pružala podršku svom čudesnom suprugu, junaku jučerašnjeg dana koji je u utakmici protiv Japana obranio čak tri penala.

Helena Livaković Helena Livaković: Suprugov dres, traperice i popularna torbica za top navijačko izdanje

Uz suprugov dres nosila je traperice i popularnu torbicu modne kuće Yves Saint Laurent. Navijačka kombinacija bez greške podsjetila nas je na Helenin istančani modni ukus.

Širu javnost prije nekoliko mjeseci oduševila je izborom jednostavne i elegantne vjenčanice, a njezinih više od 17 tisuća pratitelja na Instagramu redovito ima priliku uživati u još više fantastičnih modnih izdanja te industrijske dizajnerice.

Baš lijepa vjenčanica Helene Matić koja potvrđuje da je jednostavnost često najbolji izbor Helena Matić blistala je u elegantnoj vjenčanici - 3 Helena Matić blistala je u elegantnoj vjenčanici - 2 Helena Matić blistala je u elegantnoj vjenčanici - 4 +2 Helena Matić blistala je u elegantnoj vjenčanici - 5

U nastavku smo izdvojili 10 fotografija zbog kojih ćete se i vi zaljubiti u Heleninu eleganciju i nepogrešivi osjećaj za modu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju