Vratar hrvatske nogometne reprezentacije i sada već bivši vratar Dinama ovaj je tjedan stigao u Tursku gdje će braniti za tamošnji klub Fenerbahče, a društvo mu je pravila supruga Helena.

Iako se u javnosti ne pojavljuje često, svaki put kada se to dogodi Helena itekako privuče pozornost.

Privlačila ju je i svojim dolascima na utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru kada je bila najveća podrška svom čudesnom suprugu.

Helena Livaković uoči utakmice između Hrvatske i Argentine Helena Livaković uoči utakmice između Hrvatske i Argentine (Foto: Igor Kralj/Pixsell)

Zaljubljenice u modu uživaju i u Heleninin modnim kombinacijama. Širu javnost oduševila je u lipnju prošle godine izborom jednostavne i elegantne vjenčanice, a njezinih više od 44 tisuća pratitelja na Instagramu redovito ima priliku uživati u još više fantastičnih modnih izdanja te industrijske dizajnerice.

Helena i Dominik Livaković vjenčali su prošle godine u Zadru Helena i Dominik Livaković vjenčali su prošle godine u Zadru (Foto: Sime Zelic/Pixsell)

U nastavku smo izdvojili 10 fotografija zbog kojih ćete se i vi zaljubiti u Heleninu eleganciju i nepogrešivi osjećaj za modu.







 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju