Nastavljajući priču u svom stilu, Hermès je kolekciji luksuznih mirisa dodao još jedan neočekivani proizvod – Cabriole miris za djecu.

Dijete u srcu Hermès, tako su iz ove poznate francuske tvrtke opisali novi miris Cabriole koji asocira na osjećaj čistoće najranijeg djetinjstva, zaigranosti koju osjećamo kao bezbrižni klinci te poziva na igru i zabavu – najsretnijih trenutaka u životu svakog djeteta.

Mirisnu vodicu je dizajnirala Christine Nagel, kreatorica parfema u Hermès-u, a glavni joj je cilj bio spojiti note koje će mirisati kao oda nježnosti.

Cilj mi je bio stvoriti prepoznatljivu notu koja će osvojiti najmlađe. Ova mirisna vodica stvara vezu između roditelja i djece i kroz ovo osjetilo.

Namjerno sam se odmakla od naranče i koristila note grma mirisnice i cvijeta kozje krvi. Te su note napravile mali odmak od klasičnog i naglasile vrijeme neustrašivog eksperimentiranja i nezasitne znatiželje, rekla je dizajnerica parfema.

Ovaj miris je kao stvoren za djecu jer ne sadrži alkohol, a na službenim stranicama piše kako je prikladan za dječju kožu i da ga mogu koristiti mališani stariji od tri godine.

Mirisna maglica je nježna poput kose tek rođene bebe, ističe dizajnerica parfema.

Jednostavnoj bočici ljupki šik je dala ilustracija umjetnice Alice Charbin. Čak nas i sam pogled na dizajn bočice na trenutak vraća u djetinjstvo. Na ilustraciji možemo vidjeti zaigranog bebača u igri sa svojim vjernim prijateljem.

Novi miris spaja baršunaste note grma mirisnice i cvijeta kozje krvi s elegantnom sandalovinom i zaigranom marelicom.

10 puderastih mirisa koji su tako nježni, a traju dugo Parfem Chanel Misia Narciso Rodriguez Poudrée +7 Yves Saint Laurent Libre

Ako odlučite vašem mališanu kupiti ovaj novi miris, sigurni smo da ćete ga koji put ukrasti i isprobati i na svojoj koži.

Cabriole mirisna vodica dostupna je isključivo na Hermès službenoj stranici, a za bočicu treba izdvojiti 105 dolara, odnosno 790 kuna.

Hermès Cabriole parfem za djecu Hermès Cabriole parfem za djecu (Foto: Hermes)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju