Iza svakog uspješnog muškarca stoji još uspješnija žena, a pravi dokaz tomu su supruge reprezentativaca koje su zadnjih dana pod povećalom javnosti.

Galerija Hiba Abouk i Achraf Hakimi Hiba Abouk Hiba Abouk +12 Hiba Abouk

Jedna od njih je Hiba Abouk, poznata glumica i supruga marokanske nogometne zvijezde Achrafa Hakimija.

Lijepa Hiba dolazi iz Španjolske, a ima tuniske korijene. Ako vam njezino lice izgleda poznato, vjerojatno se sjećate serije El Principe koja se emitirala na Novoj TV od 2014. do 2016. godine.

Hiba je 12 godina starija od svog supruga i zajedno imaju dva sina. Svjetski je mediji nazivaju najljepšom glumicom na svijetu, a njezina skromnost je baš upečatljiva. Iako se talentirani igrač PSG-a i njegova supruga vješto skrivaju od očiju javnosti, nedavno su dali veliki intervju za Vogue Arabia u kojem su istaknuli neke privatne stvari iz svoga života.

Glumica je tada rekla da je ona prije svega majka i da najviše uživa baš u toj ulozi.

Svaki slobodni trenutak želim iskoristiti sa svojom djecom. Želim stalno s njima uživati i posvetiti im se i biti im pravi primjer kroz život, rekla je tada Hiba.

Hiba Abouk i Achraf Hakimi Hiba Abouk i Achraf Hakimi (Foto: Profimedia)

Osim glume, majčinstva i velike podrške svojem suprugu, Hiba je zaljubljenica u zdrav način života, vježbanje, prirodu i modu. Njezin modni stil mogao bi se opisati kao ležeran, a istovremeno damski i profinjen.

Obožavateljica je kožnih komada i pomalo buntovnog izgleda, ali damske haljine za crveni tepih joj također odlično stoje. U njezinom ormaru mogu se pronaći i svečana odijela, a vjerna je obožavateljica bezvremenske crne boje.

Hiba Abouk Hiba Abouk i Achraf Hakimi (Foto: Profimedia)

Hiba se često u javnosti pojavljivala i s trudničkim trbuščićem. Tada je birala uske i efektne komade upečatljivih boja kakve bi izabrale tek rijetke trudnice, a njoj baš odlično stoje. 

Elegantna Hiba pravi je primjer uspješne žene koja istovremeno čvrsto stoji iza svog muškarca i pomaže mu ostvariti njegove snove.

Helena Livaković: Suprugov dres, traperice i popularna torbica za top navijačko izdanje Helena Livaković Helena Livaković na utakmici Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru Helena Livaković, supruga Dominika Livakovića +0 YSL torbica, model Solferino medium

Bacite oko na galeriju na početku teksta i provjerite kakav modni stil ima jedna od najljepših glumica na svijetu.

  Hiba Abouk Hiba Abouk u upečatljivoj trudničkoj kombinaciji (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju