Sinoć je Zagrebački Gornji grad zasjao posebnim modnim sjajem.

Galerija Vrhunska moda u režiji Hippy Gardena (Foto: PR) - 5 Vrhunska moda u režiji Hippy Gardena (Foto: PR) - 4 Vrhunska moda u režiji Hippy Gardena (Foto: PR) - 3 +1 Vrhunska moda u režiji Hippy Gardena (Foto: PR) - 2  

Uspinjača, Strossmayerovo šetalište i vidikovac Gradec odisali su apsolutnim doživljajem modne profinjenosti za koju je u potpunosti zaslužna Đurđica Vorkapić.

Romantičnu šetnicu pretvorila je u dugu modnu pistu prepunu fenjera, a dugačak zid obrastao u bršljen u suvremeni ambijent upotpunjen gustim dimom i refleksijom svjetlosti.

Živjeti i stvarati viziju u kojoj uživaš neprocjenjivo je blago. Moje modno stvaralaštvo, ideje i vizija uvijek su ispred očekivanja pa tako već dugo samostalne revije Hippy Garden oduševljavaju i daju novi stvaralački pristup, rekla je dizajnerica Đurđica Vorkapić.

Uz mnogobrojne uzvanike, renomirani hrvatski modni brend Hippy Garden predstavio je kreacije koje zadovoljavaju kuriozitet i težnju prema onome što je novo, uvijek otvarajući prostor za slobodniji govor mode.

Kolekcija je znakovita naslova "Let there be light", a inspirirana je estetikom 80-tih i repertoarom stilova iz prošlosti. Koristila se paleta monokromatskih boja upotpunjenih sa nezaobilaznim metaliziranim nitima koji ovu suvremenu i kompleksnu kolekciju jednostavno čine neodoljivom.

Pistom je defiliralo 70-tak modela noseći elegantne svečane haljine midi i maxi, maskulinih krojeva kaputa, hlača i kombinezona do vizualno impresivnih printeva, koji su originalno rješenje brenda. Kolekcija je jednako kompleksna koliko i jedinstvena, a iznenađenje je svojevrsni "comeback" unikatnih, pletenih haljina vesta.

Muška moda je s tipičnim elementima po kojima je brend prepoznatljiv i predstavlja modernog muškarca nadahnutim elegantnim stilom odijevanja. Vidjeli smo lamelizirana uska odijela, unikatne kapute i balonere s dominantno velikim gumbima. Nakit, modularne torbe, ravne i krute forme upotpunile su novu kolekciju.

Još jednom se potvrdilo da je moda koju stvara Đurđica Vorkapić neopterećena trendovima i da savršeno promišlja konstrukcijski vrlo složenu formu koju prilagođava energičnoj i nesputanoj ženi i muškarcu Hippy Garden.

Glavni sponzor projekta je dm. Za frizure modela, zaslužan je Studio Evelin pod kreativnim vodstvom Evelin Benković dokazujući kako već godinama suradnja s Hippy Gardenom ostvaruje odlične rezultate i impresivne lookove, a kako nijedna frizura ne bi bila potpuna bez odlične šminke, iz beauty svijeta nam dolazi Alverde Pirodna kozmetika koja se odlično uklopila u cjelokupnu kolekciju.

Kreativnim i pristupačnim izričajem make up artistica Sanja Agić sa svojim timom naglasila je glamurozan izgled modela.

Revija je izazvala oduševljenje uzvanika i zaradila brojne pohvale struke i obožavatelja brenda, a Đurđica Vorkapić i Hippy Garden još su jednom opravdali svoj kultni status i dokazali kako domaća modna scena diše punim plućima.
Vrhunska moda u režiji Hippy Gardena (Foto: PR) - 3 Vrhunska moda u režiji Hippy Gardena (Foto: PR) - 3 Foto: PR

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju