Svaka sezona donosi neke nove trendove, kako u svijetu odjeće tako i u svijetu frizura. I dok su neki spremni na eksperimentiranja, drugi će trendove prihvatiti samo ako se mogu uvrstiti u kategoriju onih stvari koje uvijek izgledaju dobro i nikad ne izlaze iz mode.

Galerija Slavne žene s kosom srednje dužine i šiškama - 2 Slavne žene s kosom srednje dužine i šiškama - 4 Slavne žene s kosom srednje dužine i šiškama - 3 +6 Emma Stone

Kada su u pitanju frizure, jedna od onih koja će i ove jeseni biti veliki hit, ali i jedna od onih koje žene biraju iz sezone u sezonu je kosa srednje dužine sa šiškama.

Takozvani lob u kombinaciji sa šiškama je moderni klasik u svijetu frizura. Kosa srednje dužine laska svima pa je nose žene u svim desetljećima života, a šiške su dodatak koji joj daje dozu šika.

Kada je u pitanju stil šišanja prolazi sve, od ravne do slojevito ošišane kose. Sjajna stvar s kosom srednje dužine je ta što svatko može pronaći opciju koja najbolje pristaje njegovom tipu kose.

Slavne žene s kosom srednje dužine i šiškama - 8 Natasha Lyonne (Foto: Profimedia)

Kosa srednje dužine je svestrana, ne zahtijeva previše održavanja, kada vam smeta možete je skupiti u rep, a u danima kada vam dosade šiške možete ih skloniti s lica pomoću traka i obruča za kosu. I sa šiškama se možete poigrati, pa ovisno o vašem stilu i ukusu, možete izabrati ravno rezane šiške, šiške-zavjese ili bilo koju drugu opciju koja vam se najviše sviđa.

Slavne žene s kosom srednje dužine i šiškama - 3 Diane Keaton (Foto: Profimedia)

U svakom slučaju, ako ove jeseni želite imati frizuru s kojom ćete biti u trendu, ali i čija popularnost zapravo nikad ne prolazi odlučite se za kosu srednje dužine u kombinaciji sa šiškama.

Izdvojio magazin Vogue: Pet frizura za kopiranje koje se nose u modnim metropolama Bob Bob Bob +16 Bob

Radi se o omiljenoj i prilagodljivoj frizuru mnogih slavnih dama, a kako je nose neke od njih pogledajte u našoj galeriji. Možda s nekom od fotografija uskoro ušetate i u vaš omiljeni frizerski salon.

Slavne žene s kosom srednje dužine i šiškama - 4 Kerry Washington (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju