Želite li svoju frizuru osvježiti i ponoviti bez šišanja i promjene boje, to možete učiniti na vrlo jednostavan, ali efektan način.

Galerija Velike kopče za kosu bit će veliki trend u 2020. godini - 7 Velike kopče za kosu bit će veliki trend u 2020. godini - 4 Velike kopče za kosu bit će veliki trend u 2020. godini - 2 +6 Velike kopče za kosu bit će veliki trend u 2020. godini  

Špangice, kopče i ukrasi za kosu u 2020. godini bit će veći nego ikada. Upravo će veliki ukrasi za kosu biti jedan od najvećih frizerskih trendova u godini koja nam stiže za manje od dva mjeseca. Nosit će se sve od divovskih špangi do predimenzioniranih ukrasa u obliku cvijeta.

Velike kopče za kosu bit će veliki trend u 2020. godini - 1 Velike kopče za kosu bit će veliki trend u 2020. godini (Foto: Getty Images)

Za posebno upečatljivu i razigranu frizuru možete nanizati tri ili četiri kopče i špange koje se mogu kupiti u kompletu. Ili jednu veliku kopču kombinirati s nekoliko malih špangica. Za svečanije prilike birajte veliki cvijet u kosi ukrašen svjetlucavim kamenčićima ili nekim drugim detaljima – mogućnosti je zaista mnogo.

Pronađite frizuru za sebe: 10 slavnih žena zbog kojih poželimo odrezati kosu Slavne žene s kratkom kosom - 8 Slavne žene s kratkom kosom - 10 Slavne žene s kratkom kosom - 9 +6 Slavne žene s kratkom kosom - 1

Jennifer Lopez "Izdašni" pramenovi: Tehnika bojanja koja kosi daje novu dimenziju

Smeđa kosa "Raspršena karamela": Boja kose idealna za brinete koje žele osvježiti frizuru

Pustite mašti na volju, razigrajte se i isprobajte trend koji pristaje svakoj dužini i boji kose, a naročito popularan bit će s početkom proljeća kada skinemo zimska pokrivala za glavu.

Velike kopče za kosu bit će veliki trend u 2020. godini - 9 Stradivarius, 69,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju