Prirodne ljepote, opuštanje i veselje simboli su ljeta i mora, koje su nadahnuli poznati frizerski studio Etra iz Zagreba na lansiranje nove kolekcije 'More more'. Kolekcija obuhvaća tri popularne frizure (pixie, bob i lob) stilizirane na maštovite načine te upotpunjenje pramenovima koji su izrađeni novom frizerskom tehnikom

Nova kolekcija 'More, more' frizerskog studija Etra iz Zagreba slavi osjećaje koje u nama budi ljetno uživanje, te stavlja naglasak na odgovorno ponašanje prema morskoj obali.

'Bitno je biti osviješten i znati da za ljepotu i zdravlje nije dovoljan samo prirodan preparat kojeg stavljamo na kosu, već i paziti na okoliš kojim smo okruženi. Moramo održavati prirodu i paziti kako se prema njoj ponašamo, trebamo pozitivno djelovati i pokušati je zaštititi od loših utjecaja i mogućih onečišćenja,' pojašnjava svoju viziju Petra Granić, kreativna direktorica Etre.

Vodoravni pramenovi
Iz ekoloških pobuda i zbog poštovanja prema prirodi ovaj frizerski studio veliku pozornost polaže na odabir preparata za stiliziranje s prirodnim sastojcima, kao i idealnom rezu frizure koji je vrlo lako održavati kod kuće.

U novoj kolekciji 'More more' predstavljene su tri jednostavne frizure – pixie, bob i lob koje ukrašava posebna tehnika izrađivanja pramenova koje olakšavaju održavanje. Inovativna Move colors tehnika vodoravnih pramenova koju je osmislila Petra Granić može se prilagoditi svakoj duljini kose, pruža odmak od jednoličnosti boje i jamči frizuru bez izrasta.

U fotogaleriji pogledajte nove frizure i tehnike bojanja frizerskog studija Etra. 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju