Nema mnogo modnih komada koji odolijevaju testu vremena, no jedan takav bezvremenski komad zasigurno su tenisice. One već dugo nisu namijenjene samo za teretanu ili fizičku aktivnost, a posljednjih godina postale su pravi modni hit. Jednako ih lako možemo vidjeti na sportašima, kao i na trendsetericama.

  Galerija Chic kombinacija u kojoj ćete se osjećati udobno Romantična kombinacija pastelnih boja Otkačena kombinacija za sve kraljice noćnih izlazaka +16 adidas Nite Jogger, Buzz - 999 kn

Tenisice su najbolji prijatelji naših stopala jer osim što nam je u njima iznimno ugodno, možemo ih kombinirati uz gotovo svaki outfit. S obzirom na to da tenisice koje sadrže i do nekoliko boja ove sezone doživljavaju svoj vrhunac, mi smo se odlučili jedne takve uklopiti u tri različite kombinacije.

Ležerna kombinacija

Ako nije riječ o sportskoj kombinaciji, tenisice obično vežemo uz ležernije, dnevne kombinacije koje najčešće uključuju traperice i jednostavnu majicu. Zato smo upravo jednu takvu, s basic stvarima koje svatko ima u svojem ormaru, složili za vas. Kako je proljeće zapravo prilično kišno razdoblje kada ni sami nismo sigurni kako se odjenuti, bazične komade možemo upotpuniti bež balonerom i francuskom kapicom kako bismo istovremeno izgledali chic i uživali u udobnosti. Dozu šarenila unijet će tenisice adidas Nite Jogger, čije će boje lako podignuti takvu kombinaciju. Modele tih tenisica zanimljivih zbog svojih različitih tekstura, od najlona do brušene kože, možete pronaći u Buzz trgovinama i njihovu web shopu, pravom raju za sve ljubitelje tenisica.  

Romantična kombinacija pastelnih boja Romantična kombinacija pastelnih boja Foto: Nova Studio

Romantična kombinacija

Nakon dugih hladnih dana, došlo je vrijeme kada napokon odbacujemo svoje zimske kapute i uskačemo u svijetle boje kao stvorene za proljeće. Tamne i zagasite boje guramo na dno ormara i prednost dajemo pastelnima i nježnima. Ako je suditi prema vodećim svjetskim brendovima, upravo su te boje trend sezone, a mi ga zasigurno ne namjeravamo izbjeći. Šarene tenisice, koje su trenutačni hit u modnom svijetu, podići će našu kombinaciju i učiniti je zaigranom i mladenačkom.

Otkačena kombinacija za sve kraljice noćnih izlazaka Otkačena kombinacija za sve kraljice noćnih izlazaka Foto: Nova Studio

Noćna kombinacija

Svi ljubitelji noćnih izlazaka, ali mrzitelji visokih potpetica, ovime će doći na svoje. Svatko od nas povremeno se voli srediti, no za sve one koji prednost daju komociji pred visokim potpeticama, sada je vrijeme da zasjaju. Iako tenisice odlično izgledaju uz traperice, jednako efektno izgledat će i uz vašu najelegantniju haljinu. Odaberite šljokičastu haljinu i navucite na sebe tenisice u boji. Mi smo je kombinirali uz zanimljiv model tenisica koje zbog svojih reflektirajućih dijelova mijenjaju boju i vašu kombinaciju transformiraju u onu idealnu za neonski party.  

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju