Lejla Filipović nedavno je posjetila Istanbul sa suprugom Tarikom Filipovićem i uživala u svim ljepotama po mnogima jednog od najzanimljivijih gradova na svijetu.

S obzirom na to da se radi o nekadašnjoj prijestolnici triju velikih carstava, nevjerojatan spoj kultura u Istanbulu baš nikog ne ostavlja ravnodušnim, a oduševio je i bračni par Filipović.

Lijepa Lejla sada je podijelila i nekoliko fotografija s putovanja. Na jednoj od njih pozira ispred Velike svete džamije Aje Sofije, koja je 1935. godine odlukom Mustafe Kemala Ataturka pretvorena u muzej, a 2020. godine poništavanjem te odluke ponovo je postala džamija.

Za obilazak svih povijesnih znamenitosti i turističkih atrakcija u jedinom gradu na svijetu koji se proteže na dva kontinenta potrebna je udobna obuća u kojoj se noge neće previše umoriti od hodanja.

Lejla je na put ponijela idealne čizme za tu prigodu. Povišeni crni model na vezanje nema visoku potpeticu, ali ima predimenzionirani ravni potplat, koji baš kao i modeli s potpeticom, pruža vizualni efekt produživanja figure.

Međutim, ovakve čizme ipak su puno udobnije i stabilnije od onih s potpeticom i zato su stvorene za aktivnosti poput obilaska čarobnog Istanbula.

Osim što su udobne, one su trenutačno i vrlo popularne te većina trendseterica ove sezone nosi upravo modele s predimenzioniranim potplatima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju