Mnogo faktora utječe na to kakav će muškarac biti ljubavnik i hoće li intimni odnos biti dobar ili loš.

Prema studiji koju je objavio dnevnik "Socioaffective Neuroscience & Psychology", jedna vrlina ukazuje na to da bi muškarac mogao biti dobar ljubavnik.

Stručnjaci su istraživanjem seksualne prošlosti žena pokušali ustanoviti s kakvim su partnerima imale najbolji seksualni odnos i redovito dosezale vrhunac.

U istraživanju su sudjelovale žene do 69 godina koje nisu u vezi ili braku jer su stručnjaci smatrali da bi žene u vezi osjećale obvezu dati bolju ocjenu svom trenutačnom partneru čak i ako je realno ne zaslužuje. Ispitanice su u 70-minutnom testu odgovarale na razna pitanja o svom seksualnom životu, a na temelju njihovih odgovora istraživači su ustanovili da su najbolji seksualni odnos imale s – duhovitim muškarcima.

Smisao za humor pokazao se kao sjajan pretkazatelj seksualnih vještina jer upućuje na to da je muškarac opušten u raznim situacijama, pa tako i onim intimnima, što je važno za dobru komunikaciju između partnera te naposljetku i dobar seks.

Slika nije dostupna 10 zlatnih savjeta za seks koji se nikad ne zaboravlja

Zagrljeni par Potvrdilo 70.000 parova: Ovako izgledaju veze u kojima je seks dobar

Među drugim kvalitetama našla se i kreativnost. Muškarci koji su kreativni na drugim životnim područjima svoju kreativnost lakše iskazuju i pod plahtama. Muškarci s tim kvalitetama pokazali su veći interes za seksualno zadovoljstvo svojih partnerica od muškaraca koji ih ne posjeduju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju