U svijetu mode i ljepote stvari stoje tako da određeni trendovi obilježe neki peirod, a onda odu na "spavanje" dok ih netko opet ne izvuče na površinu i učini popularnima.

Veliki trend koji je bio posebno popularan 2010. godine i nekoliko godina poslije bila je ombre frizura. Te 2010. godine koloristica Tracey Cunningham rekla je za magazin Allure da je ombre najtraženija frizura, kojoj ne odolijevaju ni slavne dame poput Drew Barrymore i Alexe Chung.

Više od deset godina kasnije čini se da će Victoria Beckham vratiti ombre pramenove među popularne frizure.

Njezina suptilna verzija nekad najpopularnije frizure mogla bi potaknuti i druge žene da ušetaju u frizerske salone sa željom da izađu s kosom koja je tamnija pri korijenu, dok su vrhovi nekoliko nijansi svjetliji.

Modna dizajnerica nedavno je, naime, primila nagradu za svoj rad, a mnogi su primijetili promjene na njezinoj kosi, koja je donedavno bila obojena u bogatu nijansu smeđe boje.

Njezina kosa sada je i dalje tamna kod korijena, dok prema vrhovima postaje svjetlija.

Iako ona nije prva slavna dama koja je u posljednjem desetljeću izabrala ombre frizuru, modni urednici vjeruju da je baš Victoria Beckham osoba koja ima potencijal učiniti ombre popularnim kao prije više od deset godina.

Vrijeme je za kratku kosu: 10 predobrih frizura zbog kojih ćete se poželjeti ošišati Ursula Corbero Bella Hadid Léa Seydoux +6 Alexa Demie

Između ostalog, frizura je ovo kao stvorena za sve dame koje bi rado posvijetlile kosu, ali nisu spremne postati stopostotne plavuše. Ombre spaja najbolje od oba svijeta. Ako razmišljate o promjeni, možda je baš ovo opcija za vas.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju