U potrazi ste za romantičnom komedijom uz koju ćete provesti ugodnu večer kod kuće "ušuškani" pod omiljenom dekicom? Provjerite koji su filmovi pravi izbor za vas na temelju vašeg horoskopskog znaka i njegovih karakteristika.

Galerija Notting Hill 10 razloga zašto te mrzim Imaš poruku +8 Briljantin

OVAN - "10 razloga zašto te mrzim"

Pripadnici ovog znaka puni su strasti i zarazne mladenačke energije pa će im odgovarati film "10 razloga zašto te mrzim". Romantična komedija o dvoje zaljubljenih tinejdžera s Heathom Ledgerom i Julijom Stiles u glavnim ulogama prepuna je klasičnih zavrzlama koje prate razvoj srednjoškolske ljubavi.

10 razloga zašto te mrzim 10 razloga zašto te mrzim (Foto: Profimedia)

Heath Ledger na snimanju filma 10 razloga zašto te mrzim "10 razloga zašto te mrzim": Tko je trebao glumiti u hit-filmu umjesto Heatha Ledgera?

BIK - "Imaš poruku"

Bikovi vole malo drame u svom životu pa tako i u ljubavi. Upravo zato svidjet će im se film "Imaš poruku" s Meg Ryan i Tomom Hanksom. To je priča o dvoje neznanaca koji zbog posla postaju ljuti suparnici, a nisu ni svjesni da se zahvaljujući čarima interneta polako zaljubljuju jedno u drugo.

Imaš poruku Imaš poruku (Foto: Profimedia)

BLIZANCI - "Briljantin"

Energični blizanci uživaju u društvu, glazbi i plesu. Naravno, vole i dobru romansu. Film koji sve navedeno povezuje u jednu zabavnu i romantičnu cjelinu je - "Briljantin". Kultni mjuzikl iz 1978. godine s Johnom Travoltom i Olivijom Newton John u glavnim ulogama obožavaju generacije romantičarki, a voljet će ga i pripadnice ovog horoskopskog znaka.

Briljantin Briljantin (Foto: Profimedia)

RAK - "Moje grčko vjenčanje"

Poznato je da su rakovi izrazito emotivni i zaljubljeni u ljubav. Njihov glavni prioritet u životu su prijatelji i obitelj. Uvijek vode brigu o ljudima koje vole i za njih je obitelj svetinja. Rakovi će se nasmijati i plakati uz film "Moje grčko vjenčanje", romantičnu komediju o Grkinji Tuli koja se zaljubljuje u Amerikanca Iana. Problemi nastaju kada se par zaruči, a Tula se prilikom pripreme vjenčanja mora suočiti sa svojom konzervativnom obitelji koja baš i nije sretna zbog toga što im budući zet nije Grk.

Moje grčko vjenčanje Moje grčko vjenčanje (Foto: Profimedia)

LAV - "Romansa u Seattleu"

Strastvene lavice imaju veliko srce i iako to ne vole pokazivati, duboko u sebi istinske su romantičarke. Suze na oči natjerat će im film "Romansa u Seattleu", romantična drama s elementima komedije o udovcu Samu koji nakon brojnih peripetija pronalazi novu ljubav. Film će lavovima potvrditi ispravnost njihovog stava da u životu uvijek treba vjerovati intuiciji i instinktima jer nas oni vode na pravi put.

Romansa u Seattleu Romansa u Seattleu (Foto: Profimedia)

DJEVICA - "Čekajući izdisaj"

Pripadnice ovog horoskopskog znaka na glasu su kao sjajne prijateljice. Upravo je to jedna od njihovih najvećih kvaliteta. Lojalne su i iskrene pa od njih uvijek možete očekivati dobar savjet i pomoć. Idealan romantičan film za djevice mogao bi biti "Čekajući izdisaj" sjajna priča o prijateljicama koje zajedno prolaze kroz razne ljubavne (ne)zgode.

Čekajući izdisaj Čekajući izdisaj (Foto: Profimedia)

VAGA - "Pjevajmo na kiši"

Za mirne, druželjubive i graciozne vage koje vole umjetnost, glazbu i sve što je lijepo stvoren je legendarni mjuzikl "Pjevajmo na kiši". Jedan od najpopularnijih i najuspješnijih filmova svih vremena prekrasna je ljubavna priča koja će ih dirnuti ravno u srce.

Pjevajmo na kiši Pjevajmo na kiši (Foto: Guliver/CoverImages)

ŠKORPION - "The Princess Bride"

Škorpioni se ponose svojom intuicijom i sposobnošću da uz njezinu pomoć primijete stvari koje su drugima promaknule. Strastveni su, tvrdoglavi, snalažljivi i snažni lideri. Sve te značajke u sebi nose likovi iz avanturističko-romantičnog filma redatelja Roba Reinera "The Princess Bride".

The Princess Bride The Princess Bride (Foto: Profimedia)

STRIJELAC - "Praznik u Rimu"

Strijelci su darežljivi idealisti koji teže za pustolovinama. Stalno su u potrazi za novom avanturom i ne vole dugo biti na istom mjestu. Pripadnici ovog vatrenog znaka sigurno će uživati lutajući ulicama Rima u društvu Audrey Hepburn i Gregoryja Pecka

Praznik u Rimu Praznik u Rimu (Foto: Profimedia)

JARAC - "Doručak kod Tiffanyja"

Odgovornim jarčicama koje uvijek drže do manira odgovaraju klasici poput ovog. Elegancija, neovisnost, smirenost, romansa – sve to nalazimo u "Doručku kod Tiffanyja", ali i kod pripadnika ovog zemljanog znaka. Lik Holly Golightly u sebi nosi mnoge kvalitete jaraca, poput odlučnosti, ali i želje za neovisnošću.

Doručak kod Tiffanyja Doručak kod Tiffanyja (Foto: Profimedia)

VODENJAK - "Preboljeti Saru Marshall"

Pripadnici ovog znaka vole se dobro zabavljati i cijene smisao za humor. Zbog toga je za njih pravi izbor otkačena romantična komedija poput "Preboljeti Saru Marshall" s idealnim omjerom smijeha i ljubavi. Ovakav tip filma s brojnim humorističnim preokretima pun je pogodak za vodenjake kojim a sve lako dosadi.

Preboljeti Saru Marshall Preboljeti Saru Marshall (Foto: Profimedia)

RIBA – "Nothing Hill"

Ribe su jedne od najvećih romantičarki među horoskopskim znakovima. Sanjaju o savršenoj romansi i grandioznim ljubavnim gestama. Film "Ja u ljubav vjerujem" s kraljicom romantičnih filmova Julijom Roberts i miljenikom žena Hughom Grantom sigurno će ih oduševiti. Moderna bajka o naoko nemogućoj ljubavi slavne glumice i vlasnika knjižare probudit će sanjarke u njima.

Notting Hill Notting Hill (Foto: Profimedia)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju