Najbolje prijateljice pravo su blago koje nikad ne želimo izgubiti. One nas prate kroz život, uvijek su tu kad ih trebamo, volimo ih kao da su nam sestre i zapravo nam je vrlo teško zamisliti život bez njih.

Osim toga najbolje prijateljice imaju svoje mušice kojima nas živciraju, navike koje se razlikuju od naših kao nebo i zemlja i želje i planove koji nemaju baš nikakve veze s onim što mi želimo.

I unatoč tome taj odnos opstaje - ne samo da opstaje nego je fantastičan. I baš zbog toga te žene u našem životu zovemo najboljim prijateljicama.

Oni koji se bave astrologijom, kažu da i horoskopski znak utječe na to kakva će netko biti prijateljica. Vjerovali u horoskop ili ne, vjerujemo da će vas sljedeći opisi najboljih prijateljica na temelju horoskopskih znakova barem malo zabaviti, a tko zna, možda u njima i prepoznate svoju najbolju frendicu.

A evo što možete očekivati od svoje najbolje prijateljice na temelju njezinog horoskopskog znaka:

POUZDANI OVAN

Najbolja prijateljica rođena u ovom znaku ona je koju ćete prvu nazvati ako upadnete u nevolju, nikada neće odbiti vaš poziv u pomoć i ostat će uz vas u kakvoj god se nevolji vi zatekli.

Kada je pozovete, ona će domarširati do vas i sa sobom donijeti velikodušnost, tvrdoglavost, ali i zdrav razum.  Naravno, kasnije će dobaciti "rekla sam ti" jer je ranije niste slušali.

Ako je vaša najbolja prijateljica u horoskopu ovan to znači i da će vas rijetko ili nikada odbiti kada tražite neku uslugu jer vam u potpunosti vjeruje i za vas će napraviti gotovo sve.

ISKRENI BIK

Ako je vaša najbolja prijateljica bik to znači da zna kako čuvati i održavati prijateljstvo. Bikovi osim toga vole fine stvari pa će vas razmaziti dobrom glazbom i hranom, a uvijek su spremni i na dobru trač partiju.

Bikovima treba neko vrijeme da steknu povjerenje, ali kada ih pridobijete na svoju stranu i postanu vam odani imate prijateljicu za cijeli život.

Notting Hill Horoskop i ljubav: 12 romantičnih filmova za svaki horoskopski znak

Žena slika selfie Ne, i gotovo: Jedna stvar koju vaš horoskopski znak nikad neće napraviti

KORISNI BLIZANAC

Savjet koji će vam dati vaša najbolja prijateljica rođena u ovom znaku najčešće je neprocjenjiv jer ima naviku sve analizirati do najsitnijeg detalja.

Blizanci vole pomagati i ne traže ništa zauzvrat. Dovoljno će biti i nekoliko lijepih riječi da im objasnite da su vam vrijedniji od zlata.

Njihova društvena priroda osigurat će vam dovoljno anegdota koje možete prepričavati cijeli život.

GOSTOLJUBIVI RAK

Ako je vaša najbolja prijateljica u horoskopu rak, to znači da na vas gleda kao na člana obitelji.

Rakovi su jako posvećeni upravo obitelji u koju ubrajaju i prijatelje, oni su među najugodnijim ljudima i vrijedni su divljenja jer kada trebate razumijevanje i pomoć oni će uvijek biti tu za vas.

HRABRI LAV

Ako je vaša najbolja prijateljica lav to znači da sigurno ne uživate u mirnom životu, nego je vaš zajednički život protkan avanturama i uzbuđenjima.

Vaša najbolja prijateljica lavica, naravno, voli zasjati i biti u centru pozornosti, ali ona je tu i da vam pomogne da budete još uspješnija nego već jeste i da priskoči u pomoć kad god vi to zatrebate. Jer lavovi se ne boje ni najmoćnijih ljudi pa ih je sjajno imati uz sebe.

UČINKOVITA DJEVICA

Djevice spadaju u možda i najiskrenije prijatelje, a dobro ih je imati uz sebe i jer instiktivno znaju točno što žele učiniti i kako to žele učiniti, a to je jako dobra osobina kada trebate pomoć. Ako slijedite savjete prijateljice djevice, problemi će vam izgledati lakši i pdonošljiviji.

Nakon razgovora s najboljom prijateljicom rođenom u ovom znaku čini se kao da nevolje nestaju, a težak teret postaje lakši.

VESELA VAGA

Najbolja pijateljica rođena u ovom znaku dobro će razumjeti sve vaše probleme. Njezino veliko srce jednostavno ju potiče da vam pomaže i tješi vas kad god vam je to potrebno. Ponekad se čini da izdržljivost vaga nema kraja, a njihov utjecaj na ljude je nevjerojatan.

Najbolja prijateljica vaga je dobroćudna i voli uživati.

DINAMIČNI ŠKORPION

U rječniku najbolje prijateljice rođene u ovom znaku ne postoji izraz "ne mogu". Njezino je čvrsto uvjerenje da se baš sve može napraviti ako su srce i um fokusirani i u većini slučajeva ona je u pravu.

Škorpioni se vole opuštati u društvu prijatelja i pod sretne trenutke računaju uglavnom one kada ste na okupu.

Znakovi horoskopa na mobitelu Horoskop i prijateljstvo: Što prijatelji najviše vole kod vašeg znaka?

VEDRI STRIJELAC

Najbolje prijateljice rođene u ovom znaku odlučne su kada je u pitanju napredak u svemu što rade. Čak i ako padnu, odmah će ustati i pokušati ponovno, odlučnije nego ikad. A takvu osobu sjajno je imati uz sebe.

Ako je vaša najbolja frendica rođena u ovom znaku, ona na sve gleda kao na avanturu i vjeruje da ono što dolazi može donijeti još više zadovoljstva. Osim toga, dobroćudna je i vedra, puna ljubavi, nježna i ostat će s vama i u dobru i u zlu, osobito ako zauzvrat dobiva ljubav.

PRAKTIČNI JARAC

Ako postoji najbolja prijateljica u koju se možete apsolutno i u svakom trenutku pouzdati onda je to ona rođena u znaku Jarca. Osim toga, ona je radoznala i uvijek voli dobiti odgovor na pitanje "zašto" i ima talent za organizaciju, kao i sposobnost da kaos pretvori u red.

Osobe rođene u ovom znau bit će i vaši najveći kritičari, a kada želite najbolji savjet po pitanju novca ili posla nitko vam neće bolje pomoći od njih.

ALTRUISTIČNI VODENJAK

Srce vodenjaka dovoljno je veliko da voli cijeli svijet, a najbolja prijateljica rođena u ovom znaku veliki je altruist koji ima veliku želju pomagati drugima, pa tako i vama.

Vodenjaci su izbirljivi, razmišljaju izvan okvira i često znaju biti pogrešno shvaćeni. Možda ste na početku i vi za vašu prijateljicu mislili da je hladna i bez emocija, ali kada ste je upoznali dobili ste motivatoricu, savjetnicu, osobu koja rješava vaše probleme.

Bit će tu da vas podrže u vašim snovima bez obzira kakvi oni bili.

VJERNA RIBA

Od najbolje prijateljice rođene u znaku ribe možete puno toga naučiti. Ribe vjeruju u budućnost i dobro koje budućnost donosi što i i na vas može djelovati jako poticajno.

Ribe su prijateljice koje vrijedi čuvati i paziti jer kada život postane težak i sumoran one će vam pomoći da se vratite u svijet ljubavi, romantike i mašte. Pomoći će vam da budete zadovoljni onim što jeste i kakvi jeste. Zato cijenite mudrost najbolje prijateljice rođene u ovom znaku.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju