Astrolozi kažu kako zapravo svaka žena u jednom trenutku može barem nakratko postati "bridezilla". To uopće nije čudno jer svi volimo kada se naši planovi realiziraju, neovisno o horoskopskom znaku. Međutim, postoje znakovi koji su ipak na glasu kao najzahtjevniji kada je u pitanju organizacija vjenčanja i svadbe.

 

Djevica

Ovo stvarno nije veliko iznenađenje. Najveće perfekcionistice zodijaka žele da njihov velik dan bude besprijekoran ne samo zbog sebe nego i zbog gostiju. Djevice su tip mladenki koje moraju sudjelovati u baš svakom aspektu organizacije vjenčanja od prvog do zadnjeg trena, ništa ne smije biti odobreno ili odbijeno bez njihova znanja i svaka sitnica prvo se mora s njima provjeriti.

Dokle god sve ide glatko, po njezinom, djevica sigurno neće planuti. Možda i jesu zahtjevne, ali postoji jedna jako važna stvar koja im olakšava pripremu, a to je činjenica da točno znaju što žele. Ne moraju trošiti vrijeme na donošenje odluka jer odmah znaju kakvu haljinu traže, koju paletu boja žele u sali, kakvo će cvijeće biti na stolovima…

Zelena, ružičasta i smeđa su boje koje će biti popularne za uređenje vjenčanja Ove tri boje bit će hit za dekoriranje vjenčanja u 2023. godini

Ovan

Ma dobro je, nema veze, rečenica je koju će mladenka u ovom znaku izgovoriti kada je obavijestite da je nešto tijekom svadbe pošlo po krivu. Nasmijat će se i odmahnuti rukom kao da je stvarno nije briga, ali zapravo će u glavi mahnito tražiti rješenje za problem.

Ovnovi jednostavno ne mogu u potpunosti prepustiti kontrolu drugima i možda izgledaju kao da se bezbrižno zabavljaju, ali zapravo pomno prate ide li sve po planu. Mladenka u ovom znaku popravit će mladoženji kravatu usred obreda jer jednostavno ne može dopustiti da rješiv problem ostane neriješen u njezinu prisustvu.

Vjenčani buket Inspiracija za buduće mladenke: 20 vjenčanih buketa koje možete kopirati

Lav

Sklonite im se s puta kada nešto krene po krivu. Za razliku od dva prethodna znaka, lavice će bez problema prepustiti drugima organizaciju svog vjenčanja, ali očekuju da rezultat bude čisto savršenstvo bez mane. Ništa manje i ništa više od toga. One se ne žele baviti dramama tijekom svog velikog dana i samo žele uživati, a kada se pojavi problem, protestirat će glasno, kako i dolikuje kraljicama zodijaka.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju