Svaki horoskopski znak na svoj način zahtijeva pažnju u ljubavnim vezama, ali jedan znak itekako prednjači u tome

Dobri stari Lavovi… Puno traže, ali i puno daju. Tako bi se najlakše mogla sažeti ljubavna filozofija horoskopskog znaka kojeg će mnogi proglasiti najzahtjevnijim. Ako ste zaljubljeni u Lava, obratite pažnju na sljedeće:

1. Treba im puno pažnje.

Lavovi su uvijek u centru pažnje i to im godi, a u ljubavnom odnosu također želi biti centar vašeg svijeta.

Lavovi su uvijek u centru pažnje i to im godi, a u ljubavnom odnosu također želi biti centar vašeg svijeta. Lavovi obožavaju udvaranje puno uzbuđenja i užitka. Dobra vijest je da će vam uvijek uzvratiti istom mjerom jer su velikodušni i romantični u ljubavi.

2. Vole slobodu.

Lava nećete zatvoriti u kuću jer je njemu propuštanje dobre zabave nezamislivo. Bez obzira na to u kojoj ste fazi veze, Lav će vam priuštiti izlaske za pamćenje. Cijene dobru zabavu, ali ti trenuci malo im znače ako uz njih nije osoba do koje im je stalo.

3. Komplicirane su 'svađalice'.

Zbog svog velikog ponosa i ega Lavovi lako planu. Ne toleriraju nepoštovanje i teško opraštaju. Čak i ako kažu da su vam oprostili, vjerojatno vam u sebi ipak još zamjeraju. Pridobit ćete ih laskanjem jer tome jednostavno ne mogu odoljeti.

S pravom nose titulu ponajboljih ljubavnika. Izdržljivi su, neumorni i jakog libida.

4. Vatreni su u krevetu.

Lavovi s pravom nose titulu ponajboljih ljubavnika. Izdržljivi, neumorni, jakog libida – pružit će vam sve što priželjkujete i još više od toga jer njima je važno da budete zadovoljeni. Za razliku od mnogih drugih horoskopskih znakova, Lavovi vole dugu predigru u kojoj uvijek ima mjesta i za maštovite igrice.

Lavove vole samouvjerene i dobro raspoložene osobe koje zrače pozitivom i vole život. Najlakše ćete ga privući ako mu pokažete da ste zabavni i razigrani. Pričajte o sebi, ali obavezno obratite pažnju na njega i pokažite interes za njegov život. Kada osjeti da je centar vaših misli, odgovorit će vam nezaboravnom ljubavnom pričom.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju