Nevjera u ljubavnoj vezi za neke je izdaja koju ne mogu nikada oprostiti, ali ima i onih koji će prihvatiti ispriku partnera i krenuti dalje. Hoće li preljub biti oprošten može ovisiti i o tome kojem horoskopskom znaku pripada prevarena osoba. U nastavku saznajte kojih pet znakova najlakše oprašta nevjeru - barem tako zvijezde kažu.

Blizanci

Ovaj promjenjiv znak oprostit će nevjeru, ali kod njega se nikada neće znati zašto ili kada je to učinio. Blizanac je toliko nepredvidiv da će možda oprostiti odmah, ali ipak će htjeti danima razgovarati o cijeloj situaciji. Ponekad ima i skrivene vlastite motive za oprost.

Rak

Izuzetno senzibilan vodeni znak toliko je suosjećajan da će odmah oprostiti nevjeru ako druga strana pokaže koliko joj je žao zbog svega što se dogodilo.

Mladenci Žene i pol! Koja tri horoskopska znaka nose titulu najboljih bračnih partnerica?

Žena u bazenu Tko uživa, a tko se samo žali? 12 horoskopskih znakova i ljetne vrućine

Vaga

Vaga ne voli sukobe i svađe te nikome ne zamjera samo kako bi se održao mir. Zato će oprostiti i nevjeru. Što je vagi potrebno da bi to učinila? Razlog zašto je do nevjere došlo. Kada ga sazna, brzo će nastaviti dalje sa životom.

Vodenjak

Ovaj miroljubivi i slobodoumni znak smatra da je jedino ispravno - oprostiti. Vodenjak možda neće odmah oprostiti, ali proces opraštanja mogao bi se ubrzati ako dobije jasno i logično objašnjenje zašto je došlo do preljuba.

Ribe

Za razliku od tvrdoglavog bika koji će izdaju zamjerati do kraja života, blage ribe ne žele nositi nikakav nepotreban teret na svojoj duši. Riba će sigurno oprostiti, ali treba joj prostora i vremena da razmisli o svemu i da se pomiri sa situacijom.

POGLEDAJTE I KOJA FRIZURA NAJBOLJA ZA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK:

Horoskop i kosa: Koja je idealna frizura za svaki znak? OVAN - Pixie frizure BIK - valoviti lob BLIZANCI - kratka asimetrična frizura +8 RAK - velike ženstvene kovrče

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju