Neki horoskopski znakovi obožavaju ljeto i sunce, a neki bi od ljetnih radosti rado pobjegli na hladni Sjeverni pol. Provjerite kako znakovi podnose ljetne vrućine.

Ovan
Ako na vrijeme ne pobjegnu od sunca, prvo će ''eksplodirati'' njihovo strpljenje, a ako u njihovoj blizini nema klime ili ventilatora onda je najbolje pustiti ih na miru dok se vrućina ne ublaži.

Bik
Bikovi su pravi hedonisti te neće dopustiti da im vruće ljeto stoji na putu do uživancije. Možete ih naći u debeloj hladovini ili u sobi s klima uređajem kako leže zavaljeni na kauču dok pijuckaju omiljeni hladni napitak ispred televizora.

Senzibilniji Rakovi teško se prilagođavaju visokim temperaturama.

Blizanci
Također najbolje ne podnose velike ljetne vrućine. Nikako im se ne da izlaziti tijekom dana pa će društvo pozvati k sebi, ali će zato predvečerje i spuštanje temperatura iskoristiti za odlazak na neku zabavu. 

Rak
Senzibilniji rakovi teško se prilagođavaju visokim temperaturama zbog kojih postaju razdražljivi i neraspoloženi. Bez obzira nalaze li se na moru, jezeru ili rijeci, bitno im je samo da su s obitelji ili dobrim prijateljima.

Plaža Oh, more, more: Kako se vaš horoskopski znak ponaša na plaži?

Lav
Samouvjereni lavovi dobro podnosi vrućine. Ljeto je lavovima dobra prilika da skinu višak odjeće sa sebe i pokažu svoje atribute kojima se vole ponositi.

Djevica
Tijekom ljeta djevice ćete najčešće vidjeti negdje u hladu, skrivene ispod šešira širokog oboda koji ih štiti od sunčevih zraka. U tom trenutku vjerojatno će na sebe nanositi losion za sunčanje s faktorom 50. Sunčanje je za njih gubitak vremena i velika prijetnja za zdravlje.

Vaga
Vage ni sama ne može odlučiti voli li ljeto ili ne. U jednom trenutku žalit će se na visoke temperature, a zatim će oduševljeno uskliknuti da joj je ljeto najdraže godišnje doba.

Škorpion ne voli direktno sunce, ali zato voli ljetne noći koje odišu senzualnošću i tajanstvenošću.

Škorpion
Škorpion ne voli direktno sunce, ali zato voli ljetne noći koje odišu senzualnošću i tajanstvenošću. Po prirodi su Škorpioni vrlo strastveni pa je ljeto za njih često prilika za neku avanturu.

Strijelac
Jedno je sigurno - strijelac se neće previše žaliti na vrućine, čak i kada mu smetaju. Obožava putovati pa će pronaći idealnu destinaciju na kojoj će se u miru rashladiti.

Jarac
Hvata se u koštac s visokim temperaturama temeljitim rashlađivanje. Kod njega je klima-uređaj upaljen 24 sata dnevno, a za svaki slučaj rade i ventilatori, a problem nastaje tek kad mu stigne račun za struju.

Srce iscrtano na pješčanoj plaži Što vaš znak horoskopa zapravo misli kada kaže 'volim te'?

Vodenjak
Dat će sve od sebe da ostalima pokaže zašto je ljeto najbolje godišnje doba. Vodenjacima je ljeto idealna prilika za puno uživancije na otvorenom u društvu prijatelja. More, bazeni, vodeni parkovi - vodenjak je raspoložen za sve.

Ribe
Nježne ribe vole uživati u ljetni, toplom sumraku i opuštanju na plaži. No, gotovo uvijek ljeti uspoređuju s prošlim godišnjim odmorom ili ljetom koje je bilo najdivnije ikad. Nostalgija je dio njihova doživljaja svake, pa tako i ljetne stvarnosti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju