Pozitivna, nasmijana, puna života, vedra, zabavna, šarmantna, brbljava, nepokolebljiva - to je žena strijelac. Krasi je nesputanost i odvažnost, a kakva je karakterom takva je i u modnom kontekstu.

Galerija Street style kombinacije u stilu strijelaca Street style kombinacije u stilu strijelaca Street style kombinacije u stilu strijelaca +8 Street style kombinacija u stilu strijelaca

Kada primijetite neku živopisnu odjevnu kombinaciju u kojoj se spajaju naoko nespojive boje ili uzorci, velike su šanse da je nosi upravo strjelčica. Kada je u pitanju moda, pripadnice ovog znaka vole eksperimentirati, bez obzira na to jesu li sklonije klasičnim ili trendovskim komadima.

Upravo je u tome posebnost njihova stila - one će čak i klasiku kombinirati na efektan i neočekivan način.

Street style kombinacija u stilu strijelaca Street style kombinacija u stilu strijelaca (Foto: Profimedia)

Odmah na početku važno je istaknuti kako se jedne bitne stavke nikad ne odriču, a to je udobnost. Nisu spremne na kompromis kada je udobnost u pitanju i nikad neće dati prednost komadima koji izgledaju lijepo, ali nisu ugodni za nošenje. U toj situaciji radije će odabrati ono u čemu će se osjećati bolje, čak i ako to znači da će željeni završni dojam izostati.

Street style kombinacija u stilu strijelaca Street style kombinacija u stilu strijelaca (Foto: Profimedia)

Za strijelce odjeća nije samo komad materijala, nego sredstvo za izražavanje stavova i raspoloženja. Na temelju njihove odjeće lako ćete shvatiti kako se osjećaju u pojedinom trenutku. Čak i kada svjesno ne biraju odjeću u kojoj se zrcale njihovi osjećaji, instinktivno i podsvjesno posegnut će za takvim komadima.

Jako nosivi i elegantni: 10 parfema stvorenih za žene rođene u znaku strijelca Tom Ford Lost Cherry Hugo Boss BOSS The Scent Jil Sander Sport +7 Diptyque Orphéon Eau de Parfum

Vole baciti oko na trendove i u garderobu ubaciti neki novitet koji će uklopiti u svoj stil, ali nisu robovi trendovskih komada. Samo vole biti informirane i na vrijeme upoznate s trenutačnom modom.

Paleta boja u njihovim ormarima je šarolika, s naglaskom na intenzivne i upečatljive boje. Nitko ne nosi jarke nijanse tako dobro poput strijelaca. Njihova je boja ljubičasta, ali ovaj vatreni znak također izgleda fantastično u narančastoj, crvenoj i žutoj boji.

Street style kombinacije u stilu strijelaca Street style kombinacije u stilu strijelaca (Foto: Profimedia)

Trend uklapanja sportske odjeće s klasičnim ili čak elegantnijim komadima stvoren je za strijelce. Nemojte se iznenaditi ako ih vidite da nose štikle uz trenirku jer su takve modne igre u potpunosti njihov đir. S druge strane, pripadnice ovog znaka prve će elegantniju dnevnu haljinu nadopuniti tenisicama.

Street style kombinacije u stilu strijelaca Street style kombinacije u stilu strijelaca (Foto: Profimedia)

U glamuroznim prigodama od njih ne očekujte nikakvu suptilnosti. Glamurozne kombinacije strijelaca privlačit će sve poglede i postati centar pozornosti.

Street style kombinacija u stilu strijelaca Street style kombinacija u stilu strijelaca (Foto: Shutterstock)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju