Osobe horoskopskog znaka bik, rođene 23. travnja posjeduju odlične komunikacijske vještine i sposobnost da s lakoćom usreće druge ljude.

Financijski uspjeh i sigurnost smatraju jednom od najznačajnijih stvari u životu. Zbog toga ne čudi činjenica da se vrlo često nalaze na vodećim pozicijama.

Zbog svoje tvrdoglavosti ponekad znaju biti teški za suradnju, no s pozitivne strane, vrlo su profesionalni i odgovorni.

Obitelj je središte života horoskopskog znaka Bik.

Mogućnost da vrlo lako mogu uvidjeti vrline i mane drugih ljudi, omogućava im da se brzo snađu u bilo kojoj životnoj situaciji.

Putovanja i otkrivanje novih krajeva avantura je u koju se rado upuštaju, a to je razlog zbog kojeg se veoma brzo oporavljaju od životnih problema i razočarenja.

Obitelj je središte života horoskopskog znaka bik te im nije strano žrtvovanje za osobu koju vole. Na njih se uvijek možete osloniti i u prijateljstvu i u braku.

Poznate osobe rođene na današnji dan su engleski pisac William Shakespeare, najpoželjniji svjetski model Gigi Hadid te američka glumica, jedna od najpopularnijih dječjih filmskih zvijezda svih vremena Shirley Temple.