Upoznali ste frajera i čini vam se kao muškarac vaših snova? Možda je vrijeme da provjerite koji je njegov horoskopski znak. Naime, zvijezde kažu da se neki horoskopski znakovi nikako ne slažu u ljubavi. Doznajte koji znakovi nisu komptabilni, ali imajute na umu da su to ipak samo astrološke pretpostavke.

1. OVAN - najgore se slaže s rakom i jarcem

Ovan je ekstrovertirani znak, vrlo energičan i vatrene osobnosti. Stoga ne čudi da se najmanje slaže s konzervativnijim znakovima poput introverta raka i jarca.

2. BIK - najgore se slaže s lavom i vodenjakom

Bik je tradicionalan i stoji čvrsto na zemlji dok su lav i vodenjak izrazito slobodoumni ljudi kojima, za razliku od bika, konformizam, životni red i pravila ne znače previše.

Žena Baš kompliciran! Koji horoskopski znak najviše nervira ostale znakove?

3. BLIZANCI - majgore se slažu s djevicom i ribama

Blizanac je nestalan znak koji obožava promjene i uzbuđenja dok su djevica i ribe potpuna suprotnost – oni vole red, sigurnost i miran život. Doduše, blizanca mogu privući oštroumnost djevice i sanjarska priroda riba, ali na duge staze ova kombinacija rijetko uspijeva.

4. RAK - najgore se slaže s ovnom i vagom

Rak traži stabilnost, a veza s ovnom ili vagom nerijetko će biti nestabilna. Ovan je temperamentan i poput nezaustavljive sile, a vaga često traži raznolikost pa u vezi s ovim znakovima rak, kojemu su važna praktičnost i stabilnost, neće se osjećati ugodno.

Sofia Vergara u seriji Modern Family Žene i pol! Ova tri horoskopska znaka nose titulu najboljih supruga

5. LAV - najgore se slaže s Bikom i Škorpionom

Lav i bik ne slažu se jer su oboje vrlo tvrdoglavi i navikli su dobivati upravo ono što žele. Škorpion pak ima vrlo čvrstu snagu volje zbog čega se također sukobljava s lavom – ova dva znaka ne odgovaraju si jer su jednostavno previše slični.

6. DJEVICA - najgore se slaže s blizancima i strijelcem

U vezi s blizancem djevica se često osjeća frustriranom. Blizanac obično razmišlja općenito, dok djevicu više zanimaju specifični detalji. Isto vrijedi i za kombinaciju sa strijelcem.

7. VAGA - najgore se slaže s rakom i jarcem

Vrlo društvenoj vagi ne odgovara predanost raka rutini i kućnom životu. Uporni jarčevi pak mogu biti previše naporni da bi vagu učinili sretnom i stabilnom.

Beba Baš posebna! 72 imena za curice i dečke po horoskopskom znaku

8. ŠKORPION - najgore se slaže s lavom i vodenjakom

Lav bi se škorpionu na početku mogao učiniti kao srodna duša jer su oba znaka vrlo snažna, ali upravo zbog toga što oba imaju vrlo jaku samovolju teško funkcioniraju skupa. S vodenjakom pak ima zajedničku tvrdoglavost što je također razlog neslaganja.

9. STRIJELAC - najgore se slaže s djevicom i ribama

Strijelac će pronaći neke zajedničke točke s djevicom i ribama, naročito s ribama čija sanjarska priroda odgovara strijelčevoj idealističkoj naravi, ali kad se sve zbroji ne čine dobar par. Dok strijelac svemu pristupa entuzijastično i voli sve probati odmah, Riba je često neodlučna i zbog toga se ova dva znaka najviše sukobljavaju.

10. JARAC - najgore se slaže s ovnom i vagom

Jarac voli sve raditi smireno i promišljeno, dok je ovan impulzivan i donosi odluke na brzinu, bez puno prethodnog razmišljanja. Nad vagom će pak jarac teško moći imati kontrolu.

Vozačica Glasni i nestrpljivi! Horoskopski znakovi koji najteže podnose gužve u prometu

11. VODENJAK - najgore se slaže s bikom i škorpionom

Slobodoumnog Vodenjaka frustrirat će bikovi kruti stavovi. I vodenjak i škorpion uvijek imaju snažno vlastito mišljenje o svemu i oba znaka uvijek žele biti u pravu.

12. RIBE - najgore se slažu s blizancima i strijelcem

Ribama je teško razumjeti blizančev tijek misli jer se one često oslanjaju na neverbalne znakove, dok blizanac voli puno govoriti. Strijelčev entuzijazam, energičnost i potreba da stalno nešto radi i isprobava izbezumit će mirnu ribu.

POGLEDAJTE I KAKAV JE TIP FRIZURE STVOREN ZA VAŠ ZNAK:

Horoskop i kosa: Koja je idealna frizura za svaki znak? OVAN - Pixie frizure BIK - valoviti lob BLIZANCI - kratka asimetrična frizura +8 RAK - velike ženstvene kovrče

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju