Svi ponekad lažemo, čak i oni koji misle da nikad ne lažu. (Sitne) laži dio su svakodnevnice i od nikoga ne možete očekivati da u svakom trenutku bude sto posto iskren.

I dok svi lažemo, neki ipak lažu malo više. Ako je vjerovati zvijezdama, na to koliko ćemo lagati utječe i naš horoskopski znak. Prema riječima astrologa, tri horoskopska znaka sklonija su lažima, a osim toga čak i ako ih se uhvati u laži jako spretno će se izvući iz neugodne situacije.

U nastavku provjerite koja su to tri horoskopska znaka sklonija laganju od drugih:

Blizanci

Blizanci su u stanju smisliti izuzetno fine laži. Zahvaljujući svojoj dvostrukoj osobnosti mogu se neprimjetno prebacivati iz jednog lika u drugi. U manipulaciji su pravi majstori i ako osjete da je to potrebno mogu vas vrlo lako upetljati u svoju mrežu prijevare.

Oni imaju nevjerojatnu sposobnost biti jako uvjerljivi oko svega o čemu pričaju.

Vage

Ako u svojoj blizini imate osobu rođenu u horoskopskom znaku vage, znate kolike šarmerice vage mogu biti. Međutim, vage znaju kako i kako iz ničega izmisliti priču. Dio njihovog šarma, naime, leži u snalažljivosti i kreativnosti, a ako vide da ne ide sve po planu, nije im problem poslužiti se lažima kako bi dobile ono što žele.

Scena iz serije 'Prijatelji' Najveća zlopamtila: Horoskopski znakovi koji ne opraštaju ako ih povrijedite

Ribe

Dobro ste pročitali, emocionalne ribe mogu se pretvoriti u prave prevarante. Iako ih se često opisuje kao najranjiviji horoskopski znak, neka vas ne zavara njihova nevinost. Ribe su, naime, sklone tome da se služe sitnim lažima kako bi ispale još veća žrtva nego što to uistinu jesu.

Slika nije dostupna Uvrijede se u sekundi! Tri dokazano najosjetljivija horoskopska znaka

Ako ribu uhvatite u laži i suočite je s njom, pripremite se na to da će izigravati žrtvu. One uvijek točno znaju što slagati kako bi iz svake situacije izvukle ono što žele.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju