Na temelju pojedinih karakteristika astrolozi često izdvajaju znakove koji su u nečemu najbolji. Tako je jedan horoskopski znak na glasu kao najbolja supruga. One su nevjerojatno šarmantne, karizmatične, komunikativne, pravedne, dobroćudne…

One su - vage! Upravo taj horoskopski znak po mišljenju mnogih astrologa zaslužuje titulu najbolje bračne partnerice.

Kada je u pitanju sam odnos s partnerom, vaga je maksimalno odana. Ne voli nikakve igrice, cijeni iskrenost i obožava romantiku. Puno joj znači kada partner osluškuje njezine želje i potrebe, a posebno voli male geste te izraze pažnje i ljubavi bez nekog velikog povoda.

Ormar horoskopskih vaga prepun je modnih klasika Elegancija bez premca: Je li ovo stvarno najbolje odjeveni horoskopski znak?

Svu pažnju koju dobije vaga vraća dvostruko, ako ne i više od toga. Iako je na glasu kao neodlučna, kad upozna čovjeka kakvog traži, ona je jednostavno nepokolebljiva i zna da ga želi zauvijek. Vaga nema problema s predanošću, nema nikakve kočnice kad je riječ o tome i kada je zaljubljena, maksimalno je posvećena svom partneru i njihovu odnosu.

S obzirom na to da je vrlo društvena te ima prirodan dar za komunikaciju, ljudi obožavaju biti u njezinu društvu. Obiteljska okupljanja u njezinoj organizaciji ona su koja jedva čekate, a ne ona iz kojih se pokušavate izvući pod svaku cijenu.

Slika nije dostupna Tri najveće i najčešće predrasude o horoskopskim vagama

Vaga se ne voli svađati i uvijek ima potrebu odmah riješiti bilo kakav problem ili sukob. Ne odustaje sve dok ne unese mir i balans u negativnu situaciju te često igra ulogu odvjetnika ili suca u kompliciranim obiteljskim odnosima. Kako i ne bi, kada se zna koliko je pravedna.

Upravo je ta njezina unikatna sposobnost da situaciju drži pod kontrolom i stvori harmoniju tamo gdje je nema jedan od glavnih razloga zbog kojih je divno imati vagu u svom životu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju