Ne postoji formula kako se povezati sa svekrvom, ali neki horoskopski znakovi majstori su u izgradnji bliskog i čvrstog odnosa sa suprugovom majkom. Oni znaju da je u izgradnju odnosa sa svekrvom potrebno uložiti trud i vrijeme, kao uostalom i u svaki odnos do kojeg nam je stalo.

Možda nikada nećete biti vrlo bliski sa svojom svekrvom, ali uzajamno poštovanje i razumijevanje trebalo bi postojati. Osim ulaganja truda i vremena u odnos s partnerom, uspješan brak nerijetko podrazumijeva i skladan odnos s partnerovim roditeljima.

To može biti izazovno, ali neki horoskopski znakovi spremni su na izazove kako bi izgradili čvrst obiteljski odnos sa svekrvom.
Svekrve nekad mogu biti izbirljivije i "tvrde" kada je u pitanju prihvaćanje supružnika njihova djeteta kao budućeg člana obitelji, no iduća četiri znaka spremna su dodatno se potruditi kako bi šarmirali i zbližili se sa svojom svekrvom.

Bik

Pripadnici ovog zemljanog znaka najviše vole ugađati drugima, što im pomaže u održavanju dobrih odnosa sa svekrvom. Oni to ne rade isključivo za svoju dobrobit; svjesni su svih odnosa u svojem životu i željni ulagati u one odnose koji imaju čvrste temelje. Bikovi su izrazito pristojni i voljni su izdvojiti vrijeme kako bi bolje upoznali svoju svekrvu i tako je i bolje razumjeli.

Rak

Rakovi su vrlo brižni te poštuju i paze na sve oko sebe. Jako će se truditi izgraditi bliski odnos sa svekrvom te će je uključiti u sva obiteljska okupljanja, proslave, izlete i druge aktivnosti, sve dok mogu pronaći vremena za to. Račice žele izgraditi čvrst odnos sa svojom svekrvom radeći na emocionalnoj povezanosti i provodeći više vremena s njom.

Svekrva i snaha I to je moguće: Osam znakova da vas svekrva zapravo jako voli

Lav

Lavovi su spremni uložiti koliko god je truda potrebno da pridobiju svoju svekrvu jer su svjesni toga da su dobri u uvjeravanju i pridobivanju drugih. Oni nikada neće odbiti svoju svekrvu i dat će sve od sebe da izgrade odnos s njom, čak i ako ih to iscrpi. Lavice vole uložiti puno truda kako bi ugodile svojim svekrvama jer im godi činjenica da ih drugi ljudi obožavaju i da se ugledaju na njih.

Snaha i svekrva Jedan od kompliciranijih odnosa: 10 stvari koje žena može naučiti od svekrve

Djevica

Djevice su perfekcionisti i žele da sve bude besprijekorno, pa tako i njihov odnos sa svekrvom. Dat će sve od sebe kako bi uspostavile odnos s njom i ispravile stvari ako je to potrebno. Potrebe drugih djevice često stavljaju ispred vlastitih, a to rade i kada je u pitanju njihov odnos sa suprugovom majkom. Iskoristit će svaku priliku da ih upoznaju, bilo da pokažu zanimanje za hobije svoje svekrve ili traže njezin savjet.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju