I seks i šoping pružaju nam zadovoljstvo, svaka aktivnost na svoj način. I dok se neki radije prepuštaju strastima u krevetu nego kupovini omiljenih krpica, cipela i torbi, ima i onih kojima je odlazak u šoping draži od seksa. To naročito vrijedi za iduća tri znaka horoskopa.

Bik

Ako postoji horoskopski znak kojeg se najviše povezuje sa šopingom, onda je to bik. Rijetko ćete naići na osobu rođenu u znaku bika koja nije fascinirana novcem i trošenjem. Bik je zemljani znak, a zlato dolazi iz zemlje, te njime vlada Venera, planet koji simbolizira luksuz.

Posjedovanje lijepih stvari i pristup bogatstvu ključne se odlike bikova karaktera. To je horoskopski znak koji je jednako dobar u štednji novca kao i u trošenju - kada štede onda stvarno štede, a kada troše onda stvarno troše.

Lav

Pripadnike ovog vatrenog horoskopskog znaka lako je prepoznati po samo lavovima svojstvenoj kombinaciji vitalnosti i glamura. Bez obzira na to što radi, lav će blistati poput 24-karatnog dijamanta. Kao što možete pretpostaviti, to kod lava ulijeva prirodnu želju za odlaskom u kupovinu.

Ovaj horoskopski znak želi stvari koje svi odmah primijete i cijene, bilo da se radi o novoj odjeći, automobilu ili buketu cvijeća. S lavom nema škrtarenja ili suzdržavanja, on želi kupiti najglamurozniji proizvod na tržištu. Lavovi vole sjajne, svjetlucave i glamurozne nove stvari, pa čak i više od seksa.

Žena i ruže Što vaš horoskopski znak očekuje u lipnju?

Na to koliko će netko biti razmaže utječe i hooskopski znak Tri najrazmaženija horoskopska znaka koja se ljute kad ne dobiju što žele

Vaga

Jeste li ikada upoznali vagu koja nema smisla za stil? Čak i ako se upravo ustala iz kreveta i nije u svom najboljem izdanju, vaga će i dalje uspijevati izgledati kul. To je zato što tim znakom horoskopa vlada Venera, planet ljepote, a tko voli ljepotu voli i šoping.

Vage žele biti okružene stvarima koje ih inspiriraju. Žele da njihovi outfiti izgledaju očaravajuće, a u svojoj garderobi sigurno će imati vrhunske i šik stvari. Vage padaju na sve što je stajliš i moderno i odlazak u šoping mnogim pripadnicima ovog profinjenog znaka važniji je i od seksa.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju