Devet planeta, niz sazviježda i 12 horoskopskih znakova spominje se u astrologiji. Znakovi su podijeljeni na različite elemente - vodu, zemlju, zrak i vatru, a zbog te činjenice svaki od njih ima neke svoje prednosti i mane.

Astrolozi se tim prednostima i manama redovito bave, a, između ostalog, izdvojili su i tri horoskopska znaka koja se smatraju idealnim supruzima, onakvima kraj kakvih želimo provesti cijeli život.

Koja su to tri horoskopska znaka najbolji muževi donosimo u nastavku teksta.

Bik

Muškarci rođeni u ovom znaku su vjerni, odani partneri koji su tu za svoju suprugu u svakom pogledu. Ne bježe od kućanskih poslova, kao ni od bilo koje druge obaveze. Vole stabilnost, što je jedan od razloga zbog kojeg neće "ljuljati čamac u kojem se voze".

Muškarac rođen u znaku bika svoju suprugu časti i slavi svaki dan. S njim je lako razgovarati, a on najviše želi živjeti svoj život kao supružnik odan ženi koju voli.

Svaki znak voli određeni tip vjenčanih haljina Točno ili netočno? Pogledajte kako izgleda idealna vjenčanica za svaki horoskopski znak

Strijelac

Muškarci rođeni u znaku strijelca jako su romantični i sve će učiniti da usreće ženu koju vole.

Odani su i dragi partneri velikog srca koji će vas znati cijeniti u svakom trenutku. Vjerojatno nikada nećete naći muškarca koji je zaljubljen u vas kao što to bude jedan strijelac.

Suprug Zaštitnici, romantičari, zezanti... Kakvi su horoskopski znakovi kao supruzi?

Riba

Muškarci rođeni u ovom znaku svoju ulogu supruga shvaćaju jako ozbiljno. Između ostalog, jako su posvećeni ideji kako se financjski najbolje pobrinuti za kućanstvo, ali i kako biti romantični partner.

Supruzi rođeni u znaku ribe su oni koji donose cvijeće, kuhaju večere, puni su nježnosti i empatije.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju