Prema astrologiji, pripadnost određenom horoskopskom znaku (i podznaku) utječe na sve aspekte našeg života, a to uključuje i ponašanje u školi. Zabavite se i provjerite ima li istine u opisima 12 horoskopskih znakova na nastavi.

Kao i obično, ovan kasni na prvi sat. Ili je zaspao ili mu je kasnio autobus, ni sam ne može odlučiti što ga je točno spriječilo da dođe na vrijeme, ali jedno je sigurno – svim silama potrudit će se da ne bude zapisan u imenik. Reputaciju najglasnijeg učenika u razredu opravdava negodovanjem zbog novog neopravdanog. Sve se urotilo protiv njega.

Za to vrijeme bik već ispravlja profesorovu grešku na ploči i pita se što uopće radi ovdje kada ionako sve zna bolje. Najbolje da mu prepuste i ocjenjivanje testova, ipak je on najstručniji.

Blizanac nema vremena za razmišljanje o gradivu jer se mora usredotočiti na svoj društveni život. Nije lako biti najpopularniji u razredu. Toliko novih tračeva koje mora proširiti dalje, a tako malo vremena.

Sofia Vergara u seriji Modern Family Žene i pol! Ova tri horoskopska znaka nose titulu najboljih supruga

Senzibilni rak možda nema puno prijatelja i ne može se pohvaliti imenikom punim petica, ali zato nosi titulu profesorova miljenika. Pristojnost i tišina uvijek se cijene.

Pojam tišine nepoznat je lavu, koji više ii ne diže ruku kada nešto želi reći. Počastit će kolege iz razreda smiješnim upadicama kad god stigne, a to mu se oprašta jer svi vole malo razonode na satu.

Osim djevice, koja zbog njega nije čula što profesor govori i sada je ostala bez potencijalno važne bilješke. Utješit će se preslagivanjem svoje pernice u kojoj je lav napravio nered kad je bez pitanja posudio olovku od nje.

Vaga ne zna nervira li je pedantnost djevice ili ne pa joj se jedan dan divi, a drugi dan je ignorira. Općenito se previše ne gura u razredne svađe i rasprave jer joj treba puno vremena da prepiše sve zadaće koje je (namjerno) zaboravila napisati.

Škorpion uživa u ulozi vuka samotnjaka kojeg ostatak razreda izbjegava jer mu ionako svi idu na živce. Dobro je što ga puštaju na miru jer im ovako to ne treba reći u lice.

Vozačica Glasni i nestrpljivi! Horoskopski znakovi koji najteže podnose gužve u prometu

Strijelac odbrojava minute do kraja sata. Trenutačno prolazi kroz još jednu od svojih aktivističkih faza i tijekom odmora namjerava se zavezati za drvo u školskom dvorištu kako bi spriječio domara da ga posiječe.

Jarac i ne pomišlja na suprotstavljanje autoritetima, previše je odgovoran za takve ekshibicije. Jedan od onih zbog kojih će vas roditelji, nakon što im kažete da ste prezadovoljni trojkom koju ste dobili iz matematike, pitati: A zašto ne možeš više učiti i dobiti pet kao i XY?

Kada mu pritisak zbog titule najboljeg učenika u razredu postane previše težak, jarac će se povjeriti vodenjaku. On nikad ne odaje tajne i prvi je kojem će se svi obratiti za pomoć kada zagusti.

Vodenjak je rame najbolje rame za plakanje zaljubljivoj ribi, koja većinu vremena na satu provodi gledajući zamišljeno kroz prozor i pita se primjećuje li je njezina simpatija iz susjednog razreda.

SAZNAJTE I KOJA JE IDEALNA FRIZURA ZA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK:

Horoskop i kosa: Koja je idealna frizura za svaki znak? OVAN - Pixie frizure BIK - valoviti lob BLIZANCI - kratka asimetrična frizura +8 RAK - velike ženstvene kovrče

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju