Berlinska klupska scena nadaleko je poznata po dobrim tulumima, a zaslužna je i za nastanak brenda Thomas Henry koji, iako nije usko vezan uz glazbu i clubbing, čini dio nightlife scene bez kojeg se ne može.

Thomas Henry tonici i mikseri nastali su 2010. godina, kada su osnivači Sebastian Brack i Norman Sievert bili u potrazi za idealnim mikserom za svoja omiljena pića, a danas se toče diljem svijeta.

Iako je potraga tada završila neuspješno, u suradnji s barmenima osmislili su premium tonice i miksere na prirodnoj bazi koji danas brend Thomas Henry ističu od drugih. Tonic Water, Spicy Ginger Beer, Ginger Ale, Bitter Lemon i Soda Water bili su prvi okusi predstavljeni u sklopu ovog njemačkog brenda, a desetljeće kasnije ih upotpunjuju Botanical Tonic, Dry Tonic, Cherry Blossom, Mystic Mango i Pink Grapefruit, esencijalne arome za kreiranje vrhunskih koktela.

PR PR (Foto: PR)

Inspirirani imenom, djelom i slobodnim duhom britanskog farmaceuta Thomasa Henryja, koji je prvi stvorio soda vodu i udario temelje industriji gaziranih pića, barmeni su za barmene stvorili bezalkoholna pića koja se mogu kombinirati uz gin, rum i viski, a danas se Thomas Henry sve više toči i u „kućnim barovima“.

Thomas Henry tonici posebni su po raznolikim okusima i inovativnim voćnim aromama, kao i priči iza brenda koja više od desetljeća u fokus stavlja individualnost, slobodu, autentičnost, ali i kvalitetu, što dokazuje i činjenica da se nametnuo kao jedan od vodećih svjetskih brendova kad su premium pića za miksanje u pitanju.

Vibru brenda Thomas Henry prepoznali su i hrvatski ljubitelji ukusnih pića i barske scene, jer je u Hrvatskoj prodano samo ove godine čak milijun bočica, a najbolje je prenose oni koji ove tonice svakodnevno koriste za pripremu koktela poput Dorijana Skoblara koji je okupljene na masterclassu podučio miksologiji i prednostima Thomas Henry tonica.

PR PR (Foto: PR)

Unikatnu aromu Botanical Tonica, dobivenu od lokalnih biljaka, brend ambasador i iskusni barmen je iskombinirao s ginom, grančicom svježeg ružmarina i koricom limuna i tako stvorio blagi biljni okus svima omiljenog gin & tonic koktela, dok je Bitter Lemon tonic dao gorko-slatki twist Rum Lemon koktelu s rumom, šećernim sirupom i dehidriranim limunom.

Uz stručno vodstvo, u kreiranju jednostavnih koktela okušale su se i glazbenice Nika Turković i Ida Prester, kojoj se posebno svidio bezalkoholni La Vie en Rose, gastro bloger Ribafish, influencerice Rita Rumora, Petra Ria, Andrea Trgovčević i Elena Dizdar, koje će novonaučene vještine i recepte primjenjivati kod kuće.

PR PR (Foto: PR)

Veganski i bezglutenski tonici i mikseri na prirodnoj bazi Thomas Henry zadovoljit će one koji vole klasične okuse, a onim maštovitijima dat će mogućnost kreiranja atraktivnih koktela kojima goste mogu oboriti s nogu. Za kvalitetu i fantastičan okus koktela zaslužni su dobri sastojci - premium tonici i mikseri čine najveći dio koktela, pa prilikom odabira dajte prednost onima koji će svojom aromom odvesti ispijanje pića na novu razinu i učiniti ga maksimalnim užitkom.

PR PR (Foto: PR)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju