Rame uz rame s glumicom Elle Fanning, redateljem Georgeom Lucasom, reperom Travisom Scottom i mnogim drugim zvijezdama, hrvatska manekenka, model i poduzetnica Nera Lešić prošetala se crvenim tepihom 77. Filmskog festivala u Cannesu.

Cannes je uvijek uzbudljiv, svaki dan imala sam nekoliko događanja tijekom dana, od snimanja i revija pa do crvenog tepiha. I moram priznati da mi je bilo zadovoljstvo surađivati s našom dizajnericom Ivanom Jurić, koja mi je kreirala nekoliko haljina, otkrila je Nera, koja već godinama osvaja srca posjetitelja i novinara u Cannesu.

Ove godine prisustvovala je premijerama filmova As We Imagine as a Light i Motel Destino. Poseban trenutak za nju bila je završnica festivala popraćena dodjelom nagrada, a također joj je drago što je prisustvovala kada je naš redatelj Nebojša Slijepčević osvojio prvu hrvatsku Zlatnu palmu za kratkometražni film Čovjek koji nije mogao šutjeti.

Bio je to zaista povijesni trenutak za Hrvatsku filmsku industriju i jako sam ponosna što sam mu mogla pružiti podršku tijekom ceremonije, dodala je.

Imala je priliku družiti se i razgovarati s legendarnim redateljima poput Georgea Lucasa i Francisa Forda Coppole. Nera Lešić i Elle Fanning Nera Lešić i Elle Fanning (Foto: Privatni album)

Upoznala je i američku glumicu Elle Fanning te s njom razmijenila mišljenja o filmovima i nagradama. Međutim, događaj koji je privukao veliku pozornost medija bio je incident na afterpartiju, gdje su se fizički sukobili Tyga, Travis Scott i Alexander Edwards. Nagađa se da je razlog sukoba Kylie Jenner, koja je bila u romantičnoj vezi s oba repera.

Bila sam odmah pored njih kada se to dogodilo i nije bilo nimalo ugodno. No nadam se da taj incident nije i neće zasjeniti sve one lijepe trenutke koji su se dogodili na 77. Cannes Film Festivalu, zaključila je Nera.

Nera Lešić na crvenom tepihu u Cannesu Nera Lešić na crvenom tepihu u Cannesu (Foto: Privatni album)

Iluzija savršenstva: Slavne dame uoči 77. Cannesa i na otvaranju festivala Juliette Binoche uoči i tijekom otvaranja Cannesa Virginie Ledoyen uoči i tijekom otvaranja Cannesa Eva Green prilikom dolaska u Cannes i na službenom predstavljanju ovogodišnjeg žirija +5 Lady Victoria Hervey uoči i tijekom otvaranja Cannesa

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju